Horoscopul săptămânii 19-25 iunie. Află ce te aşteaptă

Publicat: Luni, 19 Iunie 2017 10:54 // Actualizat: Luni, 19 Iunie 2017 10:54 // Sursa: romaniatv.net

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Foto: romaniatv.net

GEMENI

Dacă simţi că partenerul de viaţă te sufocă, încearcă să iei o pauză de la viaţa voastră de până acum şi să te linişteşti, scrie eva.ro. Prietenii sunt soluţia cea mai bună de a ieşi din acest impas, atât tu, cât şi iubitul tău aveţi nevoie de timpul vostru şi doar al vostru. Chiar şi singurătatea e benefică în situaţia ta!

Citeşte şi Horoscopul sexual al săptămânii 19-25 iunie

Ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani în această săptămână, însă cel mai probabil nu vei conştientiza acest lucru prea curând. Vei fi bogată şi nu îţi vei da seama, posibil datorită faptului că totul s-a petrecut treptat şi lent. Indiferent de oportunităţile care ţi se oferă, alege-le pe cele cu rezultate pe termen lung!

RAC

Îi cucereşti pe cei din jurul tău fără să îţi dai seama şi e posibil să ai probleme din această cauză fără voia ta. Şarmul tău este de neoprit, iar dacă ai un iubit sau deja o familie, ar putea ieşi scântei. În cazul în care eşti singură şi disponibilă, atitudinea ta este numai bună pentru a te cupla cât ai clipi!

E nevoie de multă responsabiliate la locul de muncă în această săptămână, însă nu îţi va fi greu să faci faţă noilor reguli de la serviciu. Chiar dacă la început ţi se va părea ciudat, apoi îţi vei da seama că noua poziţie pe care o ocupi îţi aduce mult mai multe beneficii decât dezavantaje. Merită să faci orice ţine de tine pentru banii pe care îi câştigi!

LEU

Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă bună, ceea ce înseamnă că acum te poţi ocupa şi de alte sectoare ale vieţii tale. Împreună cu partenerul tău de viaţă, încearcă să ieştiţi mai mult în oraş şi să socializaţi. Aveţi nevoie de puncte de vedere noi, de veşti şi de informaţii pe care nu le vei descoperi dacă staţi închişi între patru pereţi.

E momentul să laşi munca deoparte şi să te preocupe viaţa profesională sau situaţia financiară doar în cazul în care apare vreo ofertă excepţională. Stai foarte bine cu banii, dar ar fi păcat să nu profiţi de oportunităţile care apar dacă aceastea te vor îmbogăţi şi mai tare. Cu cât eşti mai serioasă şi devotată jobului tău, cu atât lucrurile vor fi din ce în ce mai bune.

FECIOARĂ

Lucrurile merg excepţional pentru tine în dragoste. Spre surprinderea ta, o schimbare pe care ai făcut-o în relaţie ţi-a adus extrem de multe beneficii. Ai parte de linişte şi de mai multă iubire, iar apropierea dintre tine şi partener este vizibilă atât pentru voi, cât şi pentru cei din jur. Nativele singure, însă, trebuie să mai aştepte până la găsirea perechii potrivite.

Citeşte şi Horoscop 19-25 iunie: Cum stai cu banii în această săptămână

Dacă până acum erai fericită cu banii pe care îi câştigi şi cu economiile pe care le ai, în această săptămână începi să ai dubii. Un plan sau o dorinţă pe care voiai să ţi-o îndeplineşti în viitorul apropiat e pe cale să se spulbere, însă nu e cazul să dramatizezi. Este doar o chestiune de timp până vei reuşi, de aceea trebuie să ai răbdare.

BALANŢĂ

Eşti mult mai liniştită pe plan sentimental în această perioadă, însă eşti destul de neatentă la viaţa ta de cuplu. Lucrurile merg bine din inerţie sau datorită eforturilor partenerului de viaţă, dar tu nu faci nimic în acest sens. Te bucuri de roade, însă la un moment dat totul se va sfârşi. Încearcă să fii mai prezentă până nu îţi enervezi iubitul!

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti o mărire neaşteptată de salariu, să fii avansată sau mutată pe o poziţie mai bună. Astrele sunt de partea ta şi te ajută extrem de mult în luarea deciziilor corecte, însă nu sunt de ignorat nici sfaturile partenerului de viaţă. De acum înainte se anunţă luni bune de linişte şi pace!

SCORPION

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile. Toate lucrurile care nu funcţionau până acum, deşi ai depus eforturi în acest sens, îşi găsesc rezolvări neaşteptate. Indiferent de relaţia pe care o ai, se întâmplă ceva şi va deveni mai strânsă. Nu e exclus ca un eveniment nefericit să te apropie de partenerul de viaţă!

Este un moment oportun pentru a încerca să te îmbunătăţeşti şi să te perfecţionezi în domeniul în care activezi. Dacă simţi că eşti suficient de bună în ceea ce faci, atunci poţi încerca să te reorientezi şi să încerci lucruri noi. E posibil ca o pasiune să îţi aducă bani frumoşi, trebuie doar să te afirmi!

Continuarea horoscopului AICI.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 19-25 iunie Horoscop 19-25 iunie 2017 zodiac
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H