Horoscopul săptămânii 19-25 mai. Află ce spun astrele despre bani, dragoste, sanătate, carieră

Horoscopul săptămânii: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

19 mai 2014, 05:43
Horoscopul săptămânii 19-25 mai. Află ce spun astrele despre bani, dragoste, sanătate, carieră

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
În acest început de săptămână vei fi ocupată cu cariera ta, şi e posibil să fii nevoită să iei decizii pe tema asta. Fii creativă, asta este cel mai important. Ocupă-te şi de prietenii tăi, nu ar fi frumos să îi ignori atunci când au nevoie. În weekend vei cunoaşte oameni noi, oameni de la care ai multe de învăţat. 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

În acest început de săptămână vei fi mult mai energică decât de obicei, aşa că trebuie să profiţi de această dispoziţie. Fă cât mai multe lucruri, iar apoi vei avea atât timp liber încât nici nu vei avea ce să faci cu el. Joi şi vineri vei constata că este mult mai bine să te ocupi singură de problemele pe care le ai. În weekend, o reîntâlnire cu familia extinsă te va face să te simţi de milioane.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu te baza numai pe instinct atunci când vine vorba de decizii serioase, ci ai face bine să îţi consulţi şi persoanele la care ţii. Vei fi încântată să înveţi lucruri noi de la o persoană cu experienţă, lucruri pe care ar trebui să le dai mai departe. În weekend vei primi atenţie de la cineva de la care nu te aşteptao, şi se poate transforma într-o poveste de iubire.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Renunţă la critică în acest început de săptămână, cei din jurul tău nu sunt prea bine dispuşi. Totuşi, cât de pozitivă ai fi, colegii de muncă sau de şcoală nu îţi împrumută din stare. Nu ai nevoie de ei pentru a-ţi face treaba, în acest moment ar fi indicat să renunţi la munca în echipă. În weekend, tu şi iubitul tău sunteţi mai compatibili ca oricând.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Chiar dacă ai foarte multe de făcut în acest început de săptămână, totuşi nu renunţi la a-i analiza pe cei din jurul tău. Ar trebui să renunţi să te uiţi în ograda celuilalt, altfel se va interpreta că vrei să furi ceva de la ei. Ceva se va termina pentru tine la mijlocul acestei săptămâno, însă nu este vorba de viaţa sentimentală. Weekend-ul va fi minunat indiferent ce ai face.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Începutul acestei săptămâni va fi unul frumos şi plin de aspiraţii. Treci la acţiune şi pune în aplicare planul pe care l-ai făcut atât de atent. Cu dragostea stai mai bine decât te-ai fi aşteptat, fie că eşti singură, fie că ai un iubit stabil. În weekend o să reapară o problemă mai veche, pe care ar trebui să o iei în serios de această dată.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă vei asculta poveste cuiva în acest început de săptămână, vei putea accepta ceva din trecutul tău. Latura emoţională este uşor vulnerabilă, dar ai suficienţi prieteni care te pot îmbărbăta. Menţine-te ocupată cu sarcinile zilnice şi nu vei simţi când trece timpul. În weekend fii flexibilă şi mai comunicativă decât de obicei.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În acest început de săptămână trebuie să dai frâu liber sentimentelor şi să te exprimi deschis. Dacă ţii în tine unele lucruri vei ajunge să ai frustări mari. Miercuri şi joi vei fi creativă şi vei aduce ceva nou la locul de muncă, lucru care va fi pe deplin apreciat. În weekend ai parte de activităţi menite să te relaxeze, cum ar fi o plimbare romantică în parc pe înserate.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro