Horoscopul săptămânii 2-8 decembrie. Vezi ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

01 dec. 2013, 20:41
Horoscopul săptămânii 2-8 decembrie. Vezi ce spun astrele!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti plină de surprize în acest început de săptămână, şi arată-le tututor de ce te iubesc ei atât de mult. Eşti adorată pentru glumele tale, pentru cadouri sau pentru activităţile pe care le organizezi. Încearcă să stai mai mult pe acasă şi nu îţi ignora familia. În acest weekend vei face o impresie bună cuiva pe care l-ai întâlnit recent.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această săptămână, poţi surprinde plăcut acei colegi care se îndoiesc de tine. Nu trebuie să îţi fie teamă să îţi spui punctul de vedere, pentru că data aceasta el va fi apreciat. Dacă te dai învinsă, niciodată nu vei mai reuşi să le schimbi părerea. Este important să socializezi într-un colectiv, şi nu să fii oaia neagră. În weekend, ocupă-te exclusiv de tine. Du-te la un salon de înfrumuseţare şi apoi ieşi în oraş.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este job-ul tău în joc, aşa că adună-ţi forţele şi dă tot ce ai tu mai bun în acest început de săptămână. Disciplina este cuvântul cheie, aşa că fii cât mai organizată când vine vorba de profesia ta. Este posibil ca iubitul tău să îţi facă unele reproşuri. Dacă eşti singură, atunci vei începe să flirtezi cu unul dintre şefii tăi. Weekend-ul acesta trebuie să faci ceva important pentru tine!

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu te îngrijora prea tare dacă vezi că lucrurile nu sunt exact aşa cum ţi-ai dorit. Ai suficient timp să repari ceea ce nu îţi convine, înainte de a fi luată la întrebări. Lucrează în echipă alături de colegii tăi pentru un rezultat mai bun. Trebuie să te asiguri că iei deciziile bune de fiecare dată, fie în plan sentimental, fie profesional. În weekend, simţi nevoia să fii băgată în seama, doar că amicii tăi sunt destul de ocupaţi.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Interesul tău pentru activităţile culturale începe să îşi spună cuvântul în această săptămână. Vei avea parte de foarte multă muncă la job, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să te ocupi şi de pasiunile tale. Petrece acest weekend cu persoanele dragi ţie, pentru că nu ai deloc răbdare să le suporţi pe acelea pe care nu le agreezi.

Citeşte mai mult pe eva.ro