Horoscopul săptămânii 2-8 februarie. Află ce spun astrele!

HOROSCOP. Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

02 feb. 2015, 05:04
Horoscopul săptămânii 2-8 februarie. Află ce spun astrele!

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 VĂRSĂTOR

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme de ordin sentimental, mai ales dacă ai o relaţie serioasă.

Încearcă să comunici mai mult şi nu lăsa bârfele să te afecteze. Nici la locul de muncă nu merge treaba cum ai vrea şi simţi că meriţi mai mult de atât. Sănătatea nu îţi face probleme, iar energia te ajută să treci mai uşor peste hopuri.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 PEŞTI

Săptămâna aceasta vei simţi că faci mai multe ca partenerul de viaţa, iar acest lucru te face să acumulezi unele frustrări.

Încearcă să vorbeşti deschis şi să îi spui ce te nemulţumeşte. La serviciu ai nevoie de nervi tari, pentru că cei din jur sunt decişi să îţi pună piedici. Există riscul să capeţi un virus, cel mai probabil va fi vorba de o răceală de sezon. 

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 BERBEC

E posibil ca în această săptămână să începi o nouă poveste de iubire cu o persoană despre care nu ştiai că are astfel de sentimente pentru tine.

Veştile sunt bune din acest punct de vedere. Nici cu jobul nu stai rău, ba chiar vei avea unele facilităţi care îţi vor îmbunătăţi stilul de viaţă. Încearcă să fii echilibrată atunci când vine vorba de mâncare!

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 TAUR

În această săptămână este necesar ca pentru bunul mers al relaţiei în care eşti anagajată să fii mai afectuasă decât de obicei.

Partenerul tău de viaţă are nevoie de dovezi de iubire, cel puţin în această perioadă. Încearcă să laşi munc ape locul doi, astfel încât să te poţi ocupa de acest aspect. Poţi întâmpina unele probleme minore de sănătate care trebuie tratate!

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 GEMENI

Încearcă în această săptămână să eviţi pe cât posibil certurile cu partenerul de viaţă.

Nu poţi provoca nimic bun dacă ridici tonul, aşa că respiră adânc înainte de a spune ceva. Şi la serviciu ai nevoie de calm, nu strica atmosfera cu nemulţumirile tale. Foloseşte-te de remediile naturiste pentru a te relaxa

Citeşte mai mult pe eva.ro