Horoscopul săptămânii 21 – 27 februarie 2022. Acești nativi primesc niște răspunsuri care le pot schimba viața

Iata horoscop saptamanal pentru 21-27 februarie 2022. Saptamana incepe sub puternica influenta a intrarii Soarelui in Pesti. Si nu doar Soarele este aici, ci si Jupiter si Neptun, coordonatorii zodiei. Acest trio astral te incurajeaza sa imbratisezi orice forma de vindecare, meditatie sau modalitate de linistire. De asemenea, Neptun creeaza o legatura puternica si plina de magie cu Marte (miercuri), dar si cu Venus (joi). Ce aduc toate acestea?

21 feb. 2022, 08:18
Horoscopul săptămânii 21 – 27 februarie 2022. Acești nativi primesc niște răspunsuri care le pot schimba viața

Horoscopul săptămânii 21 – 27 februarie 2022 – BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O experienta trecuta sau ceva ce a fost important pentru tine in trecut poate sa iti fie de mare ajutor in a lua decizii acum. Important este sa nu iti permiti sa devii coplesit cu responsabilitati prea mari, pentru a-ti mentine mintea focusata pe ce e important pentru tine si siguranta ta viitoare. Cu eforturi productive si cu ajutor practic de la prieteni, aspectele de munca se vor derula bine si totul se aseaza cum ai nevoie.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 februarie 2022 – TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ar trebui sa te simti increzator ca ai o abordare echilibrata pentru actiunile pe care le faci, care duce la un mod stabil de a construi in timp ce vrei. multe din acestea vin din faptul ca stii care iti sunt prioritatile. Ai de regandit acum si finantele personale, ca parte din acest proces de prioritati pentru viitor. Poti realiza lucruri incredibile din surse neobisnuite in aceste zile. Gandeste cat mai nonconformist si indreapta-te spre optiuni pe care altii pur si simplu le ignora.

Este un timp bun pentru solutii inovative prin care banii vor fi facuti din combinatii de modele din istorie dar cu abordari care la inceput nu par constructive. Foloseste-ti creativitatea ca sa transformi invizibilul in vizibilul si sa aduci viata in viziunile tale.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Gandeste de doua ori inainte sa cheltui bani. Gandeste de doua ori in fata a orice iti apare brusc si neasteptat. Daca gasesti ceva dupa care ai asteptat de ceva timp, asta este altceva. Poti primi un raspuns pentru un aspect la care te gandesti demult sau poti atinge un punct in care sa vezi cu claritate ce decizie sa iei. Fii atent la comunicare in aceasta saptamana pentru ca pot aparea unele obstacole. Insa, oricat de mult doresti sa comunici usor cu cineva, tot mai important este sa iti respecti si sustii propriile granite si sa ai si clipe de solitudine in care sa iti vina inspiratia necesara reusitei.

Bucura-te de calatorie desi atingerea scopului final este prioritatea, altfel te blochezi in rutina care doar te va obosi. Ai nevoie sa fii creativ pentru ca inima ta sa infloreasca si sa te deschizi spre relatii noi care iti vor schimba lumea in bine.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.