Horoscopul săptămânii 22-28 februarie. Află previziunile pentru zodia ta!

Horoscop 22-28 februarie. Nativa din Fecioară se va bucura de succes pe plan profesional, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre situaţia ei amoroasă.

22 feb. 2016, 04:25
Horoscopul săptămânii 22-28 februarie. Află previziunile pentru zodia ta!

PEŞTI

Eşti mult mai sensibilă decât de obicei şi te afectează enorm ceea ce partenerul tău face sau spune. Încearcă să nu mai pui chiar tot la suflet dacă nu vrei ca la un moment dat să izbucneşti. Comunică deschis şi spune-i ce te macină de fiecare dată când simţi, este cea mai bună modalitate de a-l îndrepta!

Începi săptămâna în forţă şi eşti pusă pe fapte mari în aceste zile. Tot ce trebuie să faci este fii mai curajoasă şi să acţionezi aşa cum ai vrut dintotdeauna. Este foarte important să fii cu ochii în patru şi să nu ratezi oportunităţile care ţi se oferă!

BERBEC

Relaţia ta amoroasă traversează o perioadă foarte bună, şi cu cât petreci mai mult timp alături de iubit sau familie, cu atât aceasta devine şi mai frumoasă. Chiar dacă ai mult de muncă, iar serviciul te suprasolicită, e important să laşi grijile deoparte atunci când sunteţi împreună şi să vă bucuraţi unul de altul.

Nu se vor produce schimbări pe plan financiar în această perioadă, însă poţi face primii paşi spre o schimbare. Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în viitorul apropiat, cu mai multă muncă vei reuşi să ajungi unde ţi-ai propus. Încearcă să nu faci paşi înapoi!

TAUR

Săptămâna aceasta vei reflecta mai mult asupra viitorului tău şi vei ajunge la concluzia că trebuie să faci o schimbare cât mai curând. Viaţa ta sentimentală este una fără probleme, însă atât ţie, cât şi partenerului tău vă lipseşte iniţiativa. A venit momentul să vă purtaţi mai matur!

E posibil să întâmpini unele probleme cu banii în această perioadă, însă nu trebuie să intri în panică. Unele evenimente neprevăzute ţi-au consumat resursele, însă acestea o să se regenereze în scurt timp!

GEMENI

Viaţa ta sentimentală va fi ignorată în această perioadă, unele probleme serioase cu care te confrunţi te determină să te porţi aşa. Iubitul sau soţul tău este alături de tine şi te înţelege mai bine decât oricine. Aceasta poate fi dovada supremă de iubire pe care ţi-o doreai!

E posibil ca problemele din familie să îţi afecteze viaţa profesională şi implicit situaţia financiară. Nu te poţi concentra aşa cum ar trebui atunci când faci afaceri şi îţi pierzi partenerii de muncă din cauza acestei stări de agonie!

RAC

În această săptămână e rost de o împăcare, şi dacă nu e vorba de iubit, atunci cu singuranţă e un membru apropiat al familiei. Fii deschisă în faţa vorbelor pe care le auzi, crede fără să cercetezi şi lasă-te ghidată de sentimente! Dacă eşti singură, un fost iubit ar putea să reapară în viaţa ta!

Dacă vei fi mai sociabilă în această perioadă, şansele tale de a evolua în carieră vor creşte simţitor. Nu este exclus să baţi palma cu cineva pe care nu puteai să îl suporţi în trecut, dar care acum ţi-a schimbat complet părerea despre el!

Citeşte mai multe, pe eva.ro