Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

23 dec. 2013, 07:52
Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie. Află ce spun astrele!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă vei lua fiecare detaliu în considerare, capul tău va exploda, şi nu cred că vrei acest lucru. Luni şi marţi, încearcă să iei lucrurile încet, dar nici atât de încet încât să îţi ieşi din ritm. Intenţiile tale sunt bune şi le arăţi celor din jur că îţi pasă de ei spre mijlocul acestei săptămâni. Vineri, bine dispune pe cineva care nu este într-o dispoziţie prea bună. În weekend, simţi nevoia să iei o pauză de la tot, muncă, iubit sau familie.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Orice merge mai bine dacă te simţi iubită, nu-i aşa? Muzica sună mai bine, arta este mai interesantă şi ţi se pare că poţi face atâtea cu banii pe care îi ai, cam asta ţi se întâmplă ţie în acest început de săptămână. În acest weekend, relaţia ta este pe primul loc, sau căsnicia, după caz. Poate fi mult mai intensă decât de obicei, condimentată cu puţină gelozie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu comunici prea uşor în acest început de săptămână, mai ales cu familia ta. Trimite un mesaj, este important măcar să le dai un semn de viaţă. Miercuri sau joi o să ai parte de o idilă romantică ce îţi va face viaţa mult mai interesantă. În weekend eşti fericită şi nu te gândeşti la nimeni altcineva decât la tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Asumă-ţi unele riscuri în acest început de săptămână, puţină curăţenie nu strică. Este posibil să descoperi pe cineva care îşi va pune serios amprenta asupra vieţii tale. În weekend vei primi multe invitaţii pe care nu ai de gând să le onorezi. Gândeşte-te la scuze bune, dar nu da vina pe situaţia ta financiară.

Leu (22 iulie – 22 august)

În acest început de săptămână, puterea banului îşi spune cuvântul. Ştii foarte bine ce se spune despre ce pot banii să facă sau să cumpere, aşa că te ambiţionezi să produci cât mai mult. Cea mai bună lecţie pe care o vei primi va fi miercuri şi joi, când vei realiza că prietenii nu sunt de vânzare, şi nici familia. Realizezi că trebuie să te axezi mai mult pe latura umană, şi nu materială. Weekend-ul îl dedici exclusiv acestor persoane speciale din viaţa ta.

Citeşte mai mult pe eva.ro