HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 24-30 martie 2014

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Ce v-au rezervat astrele în ultimele zile din luna martie. 

22 mart. 2014, 10:54
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 24-30 martie 2014

BERBEC 21.03-20.04: Va trec prin minte multe idei ce vi se par imposibil de realizat. Daca tot v-ati pus in gand sa stati deoparte si doar sa priviti, macar nu mai fiti atat de critici. Nu intotdeauna cei din jur va suporta tonul ascutit si toanele unui adevarat Berbec!

TAUR 21.04-21.05: Nu incercati sa va grabiti mai mult decat trebuie, deoarece puteti face erori stupide. Nici la serviciu si nici acasa nu aveti o atmosfera calma, asa cum va doriti. Mai bine demonstrati ca aveti o vointa de fier si ca atunci cand promiteti ceva va tineti de cuvant. Joi sau vineri primiti o veste de la cineva de departe. Era si timpul sa va reveniti!

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti de-a dreptul deprimati din cauza situatiei financiare actuale. Ca sa iesiti din aceasta stare ar fi bine sa cautati sa va inconjurati doar de persoane vesele, care va binedispun si va incarca bateriile. In weekend va ganditi serios la o excursie unde sa va bucurati de natura ce abia si-a schimbat look-ul.

RAC 22.06-21.07: Cateva rude apropiate se dovedesc a fi extrem de generoase si o sa va surprinda cu tot felul de cadouri care de care mai utile in locuinta. Si asa va gandeati sa va schimbati anumite obiecte de uz casnic. Acum parca si astrele va influenteaza pozitiv si gasiti momentul oportun ca sa actionati. Impartasiti cu cei mai buni amici ideile dumneavoastra.

LEU 22.07-22.08: Bucurati-va de viata intr-un ritm cat mai moderat. Excesele pe care le-ati facut in ultima vreme isi cam iau tributul. Este vremea adoptarii unei noi diete din care sa excludeti abundenta glucidelor pentru o perioada. Cei care nu sunt casatoriti ar putea sa fie mai atenti la ce se intampla in jur. Poate, adevarata dragoste sta ascunsa chiar langa dumneavoastra. Dragostea se primeste doar daca o si oferim.

FECIOARA 23.08-22.09: Primele zile ale saptamanii par sa decurga fara prea mari evenimente. Timpul liber il petreceti alaturi de cei dragi, insa chiar daca vi se pare un pic cam plictisitor, trebuie sa aveti grija si de cei mici. Sa nu vi se para pierdere de timp. Pentru ei conteaza atentia dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Desi sunteti indragostiti pana in varful urechilor nu ar trebui in aceasta perioada sa va implicati intr-o relatie amoroasa pe termen lung. Acum pozitia astrelor nu va ingaduie angajamentele pe o perioada indelungata si nici nu va lasa prea multe posibilitati de alegere.

SCORPION 23.10-21.11: Urmeaza zile placute pe care le veti petrece ocupandu-va de noi aranjamente in casa si in gradina. Va atrag activitatile care implica plantele dumneavoastra preferate si nu le veti neglija nici de data aceasta. Cei mai mici membri ai familiei va capteaza si ei atentia. Nu incercati sa-i dominati prea mult.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sfarsitul acestei luni va da un impuls pentru a finaliza toate proiectele ce parca le-ati inceput haotic si acum va cam sacaie. Incercati sa le finalizati pe cele mai intarziate si veti vedea cum se limpezesc apele. Pentru weekend incercati ceva nou, poate va hotarati asupra unui nou hobby.

CAPRICORN 22.12-19.01: Nu intelegeti de ce va doriti cu ardoare sa plecati undeva in concediu. Inca nu a sosit vremea vacantelor insorite. Poate va limitati doar la un weekend linistit, la munte sau la tara, departe de zgomotoasele orase. In relatia cu persoana iubita parca se infiripa niste nori zgomotosi insa nu pentru multa vreme.

VARSATOR 20.01-18.02: Se pare ca norocul va surade si va pregateste o surpriza de proportii. Poate fi vorba de un castig financiar consistent si a carui consecinta va fi o achizitie scumpa. Nu trebuie sa va grabiti insa. Aveti timp sa alegeti ce doriti, dar trebuie sa tineti cont si de parerea aproapelui. Ce-ar fi sa faceti o lista de prioritati…

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca primavara va prieste si va incarcati bateriile cu multa energie pozitiva. Aceasta se rasfrange si asupa celor care vin in contact cu dumneavoastra si rezultatele nu intarzie sa apara. Veti primi mai multe aprecieri in ceea ce priveste tonusul insa nu exagerati cu prea multe remarci. Uneori aveti darul de a da cu bata in balta…

Sursa: Revista Magazin