HOROSCOPUL săptămânii 24 – 30 martie: Pericolele şi conflictele ne pândesc la tot pasul

Ne aşteaptă o săptămână agitată în care pericolele şi conflictele ne pândesc de la tot pasul. Cu toate acestea, astrele ne rezervă însă şi aspecte pozitive, spune astrologul Mariana Cojocaru.

24 mart. 2014, 09:53
HOROSCOPUL săptămânii 24 – 30 martie: Pericolele şi conflictele ne pândesc la tot pasul

BERBEC

Este o perioadă excepţională pentru toţi Berbecii care preiau iniţiative. Printre cei mai iubiţi de astre în această săptămână ar putea fi Berbecii. La ei, pericolele ţin de explozii.

TAUR

Taurii au o săptămînă interesantă. Reuşesc să dea dovadă de foarte multă diplomaţie la locul de muncă. Există risc de accidente şi incidente la locul de muncă.

GEMENI

Gemenii sunt foarte bine susţinuţi de tandemul Soare-Uranus. Vor fi puşi într-o lumină extrem de favorabilă. Vor fi împinşi în faţă, vor fi promovaţi, vor intra într-o zonă favorabilă din punct de vedere social şi nu numai.

RAC

Acum norocul îi susţine pe Raci, dar în zona financiară pot apărea tot felul de pierderi. Se pot certa cu şefii, dar au şi pericol, accidente la drum lung.

LEU

Leul, de data aceasta, un lucru rar, va fi foarte atent la detalii.Feriţi-vă de accidente, mai ales accidente la drum lung.

Citeşte şi HOROSCOP SEXUAL săptămâna 24-30 martie

FECIOARĂ

La serviciu va fi concentrată întreaga atenţie. Pot apărea câştiguri neaşteptate şi cheltuieli la fel de neaşteptate – Au activă în săptămîna următoare, a opta casă, considerată casa morţii. Atenţie mare la orice pericol vă puteţi expune în săptămîna aceasta.

BALANŢĂ

Balanţele sunt între ciocan şi nicovală. Veţi fi forţate să luaţi taurul de coarne, să preluaţi iniţiativa. Au pericol pe certuri conjugale care pot degenera, cu acţiuni foarte agresive.

SCORPION

Scorpionii sunt într-o săptămână mai mult decît agitată pentru. că se spune că e nevoie de un miracol la locul de muncă.

SĂGETĂTOR

La Săgetători veştile sunt foarte bune. Într-o astfel de săptămână dacă ştiu să se mobilizeze pot face minuni.

CAPRICORN

Sunt foarte bine susţinuţi în prima parte a săptămînii ca emoţie, iar în a doua parte şi ca venituri, bani.

VĂRSĂTOR

Sunt mai deschişi, mai spontani, mai dornici să socializeze ca niciodată.

PEŞTI

Peştii sunt, de departe, printre cei mai agitaţi oameni în această perioadă, în sensul bun. Pot pierde documente, pot pierde bani.