Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie. Află ce te aşteaptă

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!
Iulian Tudor
26 feb. 2018, 09:26
Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie. Află ce te aşteaptă

BERBEC

Cu cât vei petrece mai mult timp alături de partener în această săptămână, cu atât relaţia dintre voi va deveni şi mai puternică, iar iubirea mai mare. Dacă eşti singură, o persoană care a trecut fugitiv prin viaţa ta cândva va reveni sub altă formă, cu un alt scop. Nu este exclus să începi o relaţie amoroasă, deşi nici prin cap nu îţi trece acest lucru.

Citeşte şi Horoscop DRAGOSTE 26 februarie – 4 martie 2018. Conflicte în cuplu pentru mai multe zodii. Şanse la o nouă idilă

Vei avea o săptămână grea la locul de muncă. Sarcinile primite par că nu se mai opresc, iar asta îţi va pune capac în jurul zilelor de joi şi vineri. Din păcate, nici măcar nu eşti impulsionată financiar, cu toate că ai avea atâta nevoie de mai mulţi bani. Astrele îţi recomandă să nu iei decizii la nervi, pentru că ai putea regreta mai târziu!

TAUR

Este o perioadă bună pentru planuri de viitor alături de partenerul de viaţă, asta în cazul în care relaţia voastră e una de lungă durată. Nu ar strica să discutaţi despre cum să duceţi lucrurile la nivelul următor, atât timp cât totul este bine şi frumos între voi. Dacă eşti singură, dar ai vrea să schimbi acest lucru, nu ezita să ieşi mai mult şi să rişti mai mult!

Situaţia ta financiară nu va suferi modificări în aceste zile, dar nu te poţi plânge din cauza banilor. Traversezi o perioadă bună din acest punct de vedere, iar munca pe care o faci pare că te împlineşte şi spiritual. Faci ceea ce îţi place, pui suflet, iar rezultatul nu are cum să nu fie unul bun.

GEMENI

Este foarte important ca în această săptămână să îţi arăţi disponibilitatea în faţa partenerului de viaţă. E posibil ca acesta să traverseze o perioadă nu tocmai plăcută şi să aibă nevoie de suportul tău fizic şi moral. Dacă eşti singură, cel mai probabil se va lega o idilă între tine şi un coleg de serviciu, dar nu va fi rost de o relaţie serioasă. Astrele îţi recomandă să nu amesteci aceste două planuri!

Citeşte şi Horoscop săptămânal JOB CARIERA 26 februarie – 4 martie 2018. Ce îţi aduce Luna plină din 2 martie. Avertizări, oportunităţi!

Îndreaptă-ţi atenţia către un coleg de la locul de muncă şi nu îi permite să tragă foloase de pe urma ta. E posibil ca acum să-i descoperi adevărata faţă, lucru care te va dezamăgi enorm. Astrele îţi recomandă ca în aceste zile să nu dai bani cu împrumut şi să nu ajuţi pe nimeni înainte de a te documenta dacă chiar are nevoie sau nu de sprijinul tău.

RAC

Oboseala care s-a acumulat în ultima perioadă îşi va face simţită prezenţa şi pe plan sentimental în aceste zile. E posibil să fii mai irascibilă decât de obicei şi să ţi se pară perfect normal să ai atâtea pretenţii de la partenerul tău de viaţă. Din fericire, acesta are mare răbdare în ceea ce te priveşte şi te va face să înţelegi cu calm şi vorbă bună că lucrurile pe care le faci nu sunt normale.

Nu lua decizii impulsive în această săptămână, mai ales în ceea ce priveşte documentele importante. Nu semna sau nu investi bani în proiecte nerealiste, în ciuda a tot ceea ce ţi se promite. Dacă ai un loc de muncă stabil, ai grijă să nu te laşi manipulată de superiori. Este o perioadă bună pentru cursuri de aprofundare sau specializare, cât şi pentru examene sau teste.

LEU

Este o săptămână bună pentru nativele singure, pentru că şarmul şi atitudinea lor sunt mai atractive decât oricând. Nu este exclus să se lege o idilă între tine şi un coleg de serviciu, însă ai grijă să nu fi a treia persoană din această ecuaţie. Cu toate că ai putea crede că îl cunoşti foarte bine, vei descoperi cu stupoare că lucrurile nu stau chiar aşa.

Eşti plină de tine, iar această atitudine ar putea deveni deranjantă la locul de muncă în aceste zile. Dacă îţi tratezi de sus colegii, cândva în viitorul apropiat ei vor folosi acest lucru împotriva ta. Nu ai niciun motiv să vrei să fii altfel decât ei, mai ales dacă de unii te leagp chiar prietenii adevărate. Nu lăsa banii să intervină între voi!

Continuarea horoscopului pe eva.ro.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Când pot fi scoși banii de la Pilonul II? Ce trebuie să știe cei care au cotizat la pensiile private
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tarif ireal cerut de soția lui Ștefan Bănică jr. Câți bani câștigă Lavinia Pîrva
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'