Horoscopul săptămânii 26 ianuarie-1 februarie: Află ce spun astrele pentru zodia ta

Horoscop 26 ianuarie-1 februarie: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

26 ian. 2015, 04:32
Horoscopul săptămânii 26 ianuarie-1 februarie: Află ce spun astrele pentru zodia ta

Horoscopul săptămânii 26 ianuarie-1 februarie:

VĂRSĂTOR

Dacă cu banii și sănătatea nu stai excepțional, cu siguranță dragostea le va compensa pe toate. Ai parte de cele mai frumoase și romantice momente alături de iubitul tău, iar dacă ești singură, cineva îți tot dă târcoale și îți place la nebunie.

Încearcă mereu să ai o rezervă, nu se știe niciodată când ai putea avea nevoie de bani în plus. În această săptămână ai toate șansele ca un astfel de caz să te dea peste cap, însă dacă ai o soluție de urgență, te vei mai liniști.

Ești mai obosită ca oricând, așa că poți opta pentru o detoxifiere serioasă în această săptămână. Nu trebuie să exegerezi, însă trebuie să îți cureți organismul de toxine. Și nu ignora nici stresul, ar fi indicat să lași grijile deoparte în această perioadă.

PEŞTI

Încearcă să nu te lași comandată, mai ales în viața sentimentală. Este foarte important să ții la punctul tău de vedere, în special dacă sunt și copii la mijloc. Nu te baza pe spusele partenerului de viață, cel puțin nu sută la sută!

Nu o duci prea bine din punct de vedere finanicar în această săptămână, de aceea trebuie să mai rărești ieșirile în oraș. Chiar dacă ești foarte sociabilă și energică, a venit momentul să găsești alte activități mai puțin costisitoare care să te întrețină.

Starea ta fizică, dar și cea psihică, lasă de dorit în această săptămână, ceea ce înseamnă că trebuie să fii mult mai prudentă decât în mod normal. Dacă suferi de o afecțiune de care știi de ceva vreme, începe un tratament și nu renunța până nu se rezolvă definitiv.

BERBEC

Vei fi ușor deprimată în această săptămână, dar trebuie să găsești soluții de a te menține ocupată. Nu refuza invitațiile celor din jur și fii deschisă noilor experiențe de viață. Dacă ai un iubit, atunci petrece cât mai mult timp alături de el.

Banii vor fi în toate discuțiile din această săptămână, și par mai importanți ca oricând. Încearcă să nu faci investiții dacă nu ești sigură că vei ieși pe profit, și nu acorda împrumuturi persoanelor pe care nu le cunoști foarte bine. 

Stresul va fi mare în această săptămână, de aceea există riscul să te îmbolnăvești. Nu mai ai un program, iar mesele sunt total date peste cap. Din fericire pentru tine, situația nu va dura mult și îți vei reintra în ritm când încă nu e prea târziu.

TAUR

Încearcă pe cât posibil să nu te cerți în această săptămână cu iubitul tău, mai ales pe bani sau pe cine este mai bun dintre voi doi. Lăsați imaturitatea deoparte, mai ales dacă întâmpinați probleme serioase care impun înțelegere și comunicare între voi.

Privește spre viitor și fă ceea ce trebuie pentru a câștiga mai mulți bani, chiar dacă rezultatele nu vor fi imediate. Este foarte important să nu permiți superiorilor să îți dea mai multe atribuții, fiind plătită cu aceeași sumpă de bani sau poate chiar una mai mică. 

Există risc crescut de accidentări în această săptămână, de aceea trebuie să fii mai grijulie. Fie că ești pieton ori șofer, nu lăsa grijile să îți distragă atenția de la drum. Dacă ai dureri de cap, nu intra în panică, nu este nimic grav!

GEMENI

O ceartă serioasă în cuplu îți poate ridica multe semne de întrebare cu privire la viitorul tău. Dacă nu te vezi cu iubitul tău nici măcar peste cinci ani, atunci nu are rost să pierzi timpul. Ia o decizie după ce îi asculți punctul de vedere!

Trebuie să fii pregătită pentru orice la serviciu, această săptămână va fi una de probă pentru tine. Va trebui să dai unele examene, sau poate chiar vei fi pusă în situații complicate pentru a-ți fi testate limitele. Nu intra în panică și poartă-te ca și cum nu ai nimic de pierdut.

Te-ai neglijat în ultima perioadă, și ai pus orice pe primul loc, numai sănătatea nu. Evită să te mai consumi din nimicuri, și din când în când, după ce termini programul, mergi la masaj sau la înot. Orice activitate de acest gen îți va pune sângele în mișcare, dar în același timp te va și destresa.

RAC

Încearcă să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață și încetați să vă mai faceți unul altuia viața un calvar. Aveți atâtea de care să vă bucurați și uitați să o faceți pentru că mereu ignori lucrurile mici. Dacă ești singură, nu ai șanse prea curând să schimbi situația.

Nu vei putea face față ritmului de la serviciu, de aceea indicat ar fi să faci doar ceea ce poți. Nu te apuca de nimic dacă știi că nu poți termina, altfel vei pierde sume serioase de bani. Ia măsuri ca situația să nu se mai repete!

Nu începi această săptămână cu prea multă energie, așa că ai grijă să te ocupi de activitățile mai ușoare. Amână tot ce este mai important dacă nu vrei să dai greș, și dacă nu vrei să te îmbolnăvești de nervi și stres.

Citeşte mai mult pe eva.ro