Horoscopul săptămânii 26 mai – 1 iunie 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

26 mai 2017, 08:55
Horoscopul săptămânii 26 mai – 1 iunie 2017

Berbec

Vor recurge la ajustări prin alegerile pe care le vor face, vor tăia o serie de legături cu trecutul, care le care blochează afectiv. Probleme legate de studii la cele mai tinere. Poate fi vorba despre boala unui bunic de care sunt foarte legate şi care le arată cât de mult le-a iubit, chemându-le la notar ca să-și lase în mâinile lor toate bunurile.

Taur

Găsesc o soluţie menită să vindece o rană interioară veche şi să le facă să aibă curajul să se angajeze în proiecte menite să aducă și iluminarea şi liniştea interioară. Primesc confirmarea că au depăşit momentele grele şi că se pot orienta cu speranţă spre viitor. Sunt vizate domenii care ţin de credinţă, de sănătate, de şcoală.
   
Gemeni

Munca stă sub semnul epuizării şi îi singularizează în peisajul creativităţii. De aceea, singurul segment în care nu cred să se producă mari schimbări rămâne cel al profesiei. Afectiv, stabilitate pentru cuplurile mature, oameni care au învăţat câte ceva despre celălalt. Pentru cuplurile tinere – o învălmăşeală de sentimente, de aşteptări şi de dezamăgiri.

Află ce le rezervă astrele celorlalte zodii pe clickpentrufemei.ro.