Horoscopul săptămânii 27 ianuarie-2 februarie. Află ce spun astrele!

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

26 ian. 2014, 22:28
Horoscopul săptămânii 27 ianuarie-2 februarie. Află ce spun astrele!

HOROSCOP: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ştii foarte bine care este drumul spre succes, aşa că organizează-te şi aprofundează metodologia. Prietenii tău ştiu exact unde îţi zboară mintea zilele acestea, aşa că nu îţi face griji că se vor supăra. Încurajile lor vor fi o sursă importantă de energie, ceea ce te va ajuta enorm. În weekend nu vei face nimic altceva decât să te bucuri de rezultatele tale profesioanale alături de cei dragi.

HOROSCOP: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Cineva este pregătit să finalizeze un plan alături de tine în acest început de săptămână, dar ai dubii cu privire la unele detalii. Atât timp cât vei fi atentă, norocul va fi de partea ta. Eşti sprijinită şi încurajată enorm, lucru pe care ţi-l vei aminti în acest sfârşit de săptămână când îţi vei duce prietenii într-un loc frumos. Ai aspiraţii mari, iar ei te pot ajuta să devină realitate.

HOROSCOP: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Începutul acestei săptămâni ar trebui să te găsescă liniştită, dar nu este deloc aşa. Nu face nicio mişcare din grabă pentru că poţi pierde ce ai contruit până acum. De miercuri poţi face orice îţi doreşti, pentru că perioada riscantă a trecut. Ai grijă cum te porţi, altfel reputaţia ta va avea de suferit. În weekend vei fi surprinsă de o cerere inedită.

HOROSCOP: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Îţi începi săptămâna plină de emoţii, şi ai nevoie de un imbold pentru a-ţi reveni. Încearcă să ţii ascunsă această sensibilitate, mai ales atunci când eşti înconjurată de alte persoane. În acest weekend îţi vei da seama că ai fost trasă în jos de cineva şi încerci să repari această problemă.

HOROSCOP: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Starea de sănătatea a unei persoane dragi ţie îţi ocupă mintea în acest început de săptămână. Vei dori să îţi petreci cât mai mult timp alături de ea şi să încerci să o ajuţi cum poţi. Miercuri sau joi, o legătură cu cineva de care eşti atrasă începe să prindă contur, ceea ce este o veste foarte bună pentru tine. În weekend îţi doreşti să petreci mai mult timp singură şi să reflectezi asupra vieţii.

HOROSCOP: Rac (22 iunie – 21 iulie)

Cineva vrea să bată palma cu tine în acest început de săptămână, şi cel mai probabil este vorba de o afacere. Va fi o veste bună, mai ales că buzunarele ţi se vor umple de bani. La mijlocul acestei săptămână încearcă să faci ceva doar pentru tine şi să te răsfeţi puţin. În weekend te vei întâlni cu prietenii, fie la un film, fie la un joc interactiv.

Citeşte mai mult pe eva.ro