Horoscopul săptămânii 28 aprilie-4 mai. Află ce spun astrele!

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

27 apr. 2014, 19:16
Horoscopul săptămânii 28 aprilie-4 mai. Află ce spun astrele!

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Vei face treabă bună în acest început de săptămână, şi în plus de asta te vei şi distra la maxim. Suportul celor din jurul tău este extraordinar, conversaţiile cu ei te vor ajută să nu faci greşeli. De miercuri până vineri, astrele îţi trimit multe bucurii în cale. Ocupă-te de obiectivele tale şi acţionează cu sufletul. În weekend, productivitatea scade simţitor, dar încă vrei să faci ceva util, aşa că te vei ocupa să dai sfaturi altora.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astrele sunt de partea ta în acest început de săptămână, mai ales când vine vorba de viaţa ta profesională. Eşti foarte creativă, iar acest lucru te ajută să dezvolţi noi strategii de a face mai mulţi bani. Permite-le celor din jurul tău să se exprime şi mai ales să îşi exprime sentimentele. Cu resursele pe care le mai ai vei reuţi vineri să îţi surprinzi iubitul. În weekend stabileşte-ţi ce contează cu adevărat pentru tine şi încearcă să te distrezi mai mult.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Păstrează-ţi timp în acest început de săptămână pentru cineva care contează pentru tine, şi ştii foarte bine despre cine e vorba. Instinctele tale interpersonale te vor ajuta să interacţionezi exact cu cine trebuie în zilele ce vor urma. Joi şi vineri vei vedea primele rezultate ale muncii tale din ultima perioadă, aşa că te vei simţi cu adevărat satisfăcută. În weekend încercă să nu fii retrasă sau ruşinată: iubeşte, trăieşte şi fii activă!

Leu (22 iulie – 22 august)

Să vezi lucrurile la adevărata lor valoare poate fi foarte greu în acest început de săptămână. Însă, odată ce porneşti pe un drum trebuie să faci în aşa fel încât să ai avantaje. Pune mai multe întrebări şi cere ajutorul fără să îţi fie ruşine faţă de nimeni. Joi şi vineri vei învăţa că e mai bine să te simţi cel mai bun în ceea ce te împlineşte, decât în ceva ce nu te caracterizează. În weekend bucură-te de o excursie pe care ţi-ai planificat-o de ceva timp.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Banii vorbesc în acest început de săptămână, şi din fericire ai suficienţi cât să îţi faci cele mai pretenţioase pofte. De miercuri până vineri este vorba doar de relaţiile interpersonale, aşa că socializează cât mai mult cu persoanele care sunt capabile să îţi ofere orice. Fă-ţi conexiuni valoroase, e momentul perfect pentru asta. În weekend simţi nevoie de relaxare şi nu vrei să faci nimic altceva decât să leneveşti.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa îţi oferă şi urcuşuri, şi coborâşuri la începutul acestei săptămâni. Dacă poţi face orice schimbare pentru mai bine, nu ezita să o faci! Păstrează-ţi optimismul şi treci prin toate cu zâmbetul pe buze, va fi mult mai uşor. De miercuri până vineri încearcă să te ocupi mai mult de tine şi să ai grijă de starea ta de sănătate. Ai foarte mulţi prieteni, aşa că nu irosi acest weekend stând singură şi tristă.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro