Horoscopul săptămânii 28 iulie-3 august: Află ce spun astrele

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

27 iul. 2014, 19:24
Horoscopul săptămânii 28 iulie-3 august: Află ce spun astrele

Leu (22 iulie – 22 august)
Dragoste. Ai nevoie de mai mult timp singură, indiferent care ar fi statutul tău amoros. Trebuie să te gândeşti serios la viitor şi să te decizi care ar fi următoarea ta mişcare. Dă-ţi seama ce se întâmplă cu tine şi cu sentimentele tale, acum e momentul.

Bani, serviciu, familie. Colegii tăi, cât şi şefii, sunt total impresionaţi de treaba pe care o faci la serviciu. Vei auzi vorbindu-se numai de bine de tine până spre miercuri, joi. Ce este cel mai ciudat este că nu te-ai fi aşteptat niciodată la asta. Plănuieşte-ţi deja următoarea mişcare!

Sănătate. Te simţi bine, atât fizic, cât şi psihic, acest lucru se vede din rezultatele pe care le obţii la serviciu. Ai nevoie însă şi de momente de una singurp, pentru a-ţi linişti mai mult mintea, decât corpul. Altfel, starea ta de sănătate este una bună, iar în această perioadă nu vei întâmpina probleme.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste. Nu vor fi schimbări în plan sentimental în această săptămână, de aceea nu îţi face prea mari speranţe cum că situaţia ta se va îmbunătăţi. Vestea bună e că nici nu se va înrăutăţi! Încearcă să nu complici nimic, iar orice ceartă dintre tine şi iubitul tău să nu degenereze!

Bani, serviciu, familie. În această perioadă trebuie să înveţi să te adaptezi mai uşor schimbărilor, doar aşa vei reuşi să fii fericită. La mijlocul acestei săptămâni, cel mai bun lucru pe care poţi să âl faci este să păstrezi apele calme între colegii de muncă, chiar dacă ţi se pare complicat. Vei reuşi să îi aduci pe calea cea bună, ţi îţi vei primi mulţumirile meritate.

Sănătate. Nu vor fi schimbări cu privire la sănătatea ta, cel puţin nu unele în rău. Dacă suferi deja de unele boli, e posibil ca ele să îşi găsească rezolvarea în această perioadă. Cel mai important lucru este să te duci la control regulat pentru a preveni alte probleme.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste.  În cursul săptămânii te dedici doar prietenilor şi vrei libertate deplină. În schimb, în weekend vei avea partea de cel mai tare flirt de până acum. E suficient să pui ochii pe cineva care atrage, şi apoi şarmul tău ştie ce are de făcut.

Bani, serviciu, familie. Cel mai probabil, cei mai mulţi dintre nativi sunt deja în concediu, aşa că au dat uitării de mult munca. Familia şi prietenii vor fi cei mai importanţi în această perioadă, iar banii sunt suficienţi pentru a te distra din plin. Nu degeaba ai economisit până acum!

Sănătate.  Te afli într-o formă fizică de invidiat şi eşti pusă pe aventură. Ai energie din plin şi vrei să trăieşti fiecare clipă la maxim ca şi când ar fi ultima. Însă trebuie să ai grijă la excese, mai ales dacă eşti în vacanţă şi îţi doreşti ca nimic să nu ţi-o strice.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste.  Îţi vei ignora puţin iubitul în această săptămână, asta dacă ai unul. Un prieten de-al vostru comun are nevoie de tine şi de sfaturile tale, pentru că cele venite din partea unei fete sunt mult mai utile. Acordă-i toată atenţia ta, partenerul tău va înţelege perfect situaţia.

Bani, serviciu, familie. În această săptămână nu ar fi indicat să ai pretenţii de genul unei măriri de salariu. Şeful tău nu este în cea mai bună dispoziţie a lui, iar cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să nu îi ieşi din cuvânt. Trebuie să vorbeşti puţin şi să îţi duci sarcinile la bun sfârşit.

Sănătate. Starea de sănătate nu ţi se va mai agrava, asta dacă ai deja unele probleme care ţi-au tot dat bătăi de cap în ultima perioadă. În schimb, chiar dacă nu ai simptomele vreunei boli, ai grijă să mergi la controale de rutină pentru a putea preveni orice neplăcere.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste.  Fă-ţi planuri de vacanţă cu iubitul tău, nu ai altceva mai bun de făcut. Ai grijă însă să faci tot posibilul pentru a le realiza. Nu te stresa din nimicuri şi încearcă să faci totul cu plăcere. În weekend vei avea parte de o ieşire romantică, menită să te înveselească.

Bani, serviciu, familie. Nu îţi stă gândul la muncă, ci doar la o vacanţă alături de cei dragi. În această săptămână nu trebuie să faci nimic altceva decât să găseşti cele mai bune soluţii pentru tine şi pentru familia ta. Nu degeaba ai economisit atât până acum şi nu degeaba ai muncit atât. 

Sănătate.  Stai prost cu nervii, însă nicidecum nu se pune problema vreunei boli. Încearcă să te menajezi tu singură de stresul cotidian şi să încerci să priveşti mult mai relaxată totul. Nu poţi schimba totul după bunul plac, aşa că trebuie să te obişnuieşti cu ideea.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dragoste.  Vei primi în această săptămână o veste de la un fost iubit cel mai probabil, şi nu ştii cum să reacţionezi. Vei intra într-o stare de melancolie şi de vei gândi la vremurile bune, dar demult apuse. Conversaţia cu acea persoană poate avea totuşi un final fericit.

Bani, serviciu, familie. Munca în echipă devine dificilă în această săptămână, însă la finalul ei îţi vei da seama că tot efortul tău a meritat. Nu te îngrijora, toţi de la serviciu veţi fi la acelaşi nivel din nou. Vei lucra mult şi nu te vei lăsa până nu îţi vei duce planul la bun sfârşit.

Sănătate.  Nu ai timp de tine în această săptămână, nu ai grijă ce mânânci, cât mănânci şi cât dormi. Din această cauza, în weekend e posibil să resimţi tot acest stil de viaţă nesănătos pe care l-ai adoptat. Chiar dacă ai o scuză, ar fi indicat ca după această perioadă să te gândeşti mult mai serios la sănătatea ta.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...