Horoscopul săptămânii 3-9 iulie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

03 iul. 2017, 07:53
Horoscopul săptămânii 3-9 iulie. Află ce te aşteaptă!

RAC

Dacă relaţia în care eşti implicată e una liniştită, cu siguranţă lucrurile vor merge în aceeaşi linie sau poate chiar mai bine. În cazul în care între tine şi partener e o atmosferă tensionată în ultima perioadă, acum va exploda bomba. Fie că vrei, fie că nu, se va produce o schimbare care dacă acum pare tragică, pe parcurs te vei convinge că avea nevoie de ea. 

Se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte banii, mai ales dacă eşti implicată în afaceri. Şi chiar dacă eşti un angajat obişnuit, ai şansa de a fi promovată şi de a câştiga implicit mai mulţi bani. Cu cât eşti mai responsabilă şi îţi faci treaba cât poţi de bine, cu atât şansele de a fi remarcată cresc.

LEU

Nu îţi poţi dori nimic mai mult pe plan sentimental decât ceea ce ai în momentul de faţă, toată lumea te invidiază. Din păcate, persoana în cauză uită să aprecieze binele care o înconjoară şi îşi doreşte mereu altceva sau mai mult. Tu eşti acea persoană, însă trebuie să te schimbi înainte de a fi prea târziu!

Ambiţia te poate diferenţia de ceilalţi şi îţi poate aduce mai mulţi bani în această săptămână. Dacă lupţi până la capăt pentru ceea ce îţi doreşti, e imposibil să nu ajungi sus de tot. Stabileşte-ţi repere şi modele în viaţă, apoi încearcă să ajungi ca ele sau chiar să le depăşeşti!

FECIOARĂ

Începutul acestei săptămâni va fi unul extrem de frumos pentru tine pe plan sentimental. Ai parte de momente unice în compania partenerului de viaţă, însă cu condiţia să nu te legi de nimicuri. Uită măcar pentru câteva zile să fii cicălitoare faţă de el şi nu îl mai critica chiar şi pentru cele mai mici lucruri. Spre finalul acestei săptămâni te vei reîntoarce la rutina ta şi îţi va fi puţin greu. 

Vei cheltui mai mulţi bani în această săptămână din cauza unui eveniment de care ştiai deja de ceva vreme. Cu toate acestea, nu regreţi banii daţi pentru că te vei distra la maximum. Asta ar trebui să fie atitudinea ta în mod normal, mai ales în condiţiile în care nu eşti o fire care să cheltuie nejustificat.

Mai multe detalii pe eva.ro