Horoscopul săptămânii 3-9 noiembrie. Află ce spun astrele

Horoscop: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

02 nov. 2014, 20:53
Horoscopul săptămânii 3-9 noiembrie. Află ce spun astrele

HOROSCOP SCORPION

Nu eşti prea mulţumită de tine în această săptămână, şi e posibil să faci unele greşeli care îţi vor agrava situaţia.

Lucrează la acest capitol şi nu te lăsa manipulată de cei din jurul tău care vor să profite de tine. În dragoste nu te umili şi fii stăpână pe tine şi pe deciziile pe care le iei.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Orice s-ar întâmpla, săptămâna aceasta nu ceda presiunii!

Este posibil să întâmpini multe greutăţi la locul de muncă, însă dacă eşti perseverentă, vei reuşi să treci peste toate. Viaţa sentimentală va cunoaşte o schimbare, însă una benefică pentru tine. Cel mai probabil este vorba de planificarea unui copil sau a unei nunţi.

HOROSCOP CAPRICORN

Săptămâna aceasta vei avea o revelaţie şi vei vrea să schimbi ceva în viaţa ta profesională.

Cel mai probabil îţi vei căuta un alt loc de muncă, unul care să îţi aducă mai mulţi bani în buzunar ţi care îţi poate permite să îţi faci o familie. În dragoste situaţia rămâne neschimbată, şi îţi doreşti să rămână aşa.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Nu stai prea bine la capitotul bani în această săptămână, însă nu este nimic de speriat.

Nu îţi îngrijora familia cu problemele tale, uneori este bine ca unele lucruri să rămână doar pentru tine. Dacă eşti singură e posibil să îţi doreşti să te împaci cu un fost iubit pe care tu l-ai părăsit.

HOROSCOP PEŞTI

Nu este o perioadă bună pentru studiu, ai mai multă nevoie de relaxare pentru moment.

Încearcă să nu faci lucruri doar de dragul de a fi făcute, ci mai degrabă amână-le pentru când vei avea energia necesară. Pe plan sentimental nu mai tolera greşelile iubitului, nu va învăţa nimic din asta!

HOROSCOP BERBEC

Nu va fi o săptămână rea pentru tine, situaţia ta financiară, dar şi cea amoroasă pot creea chiar invidii printre cei din jur.

Dacă eşti singură, cu siguranţă te vei îndrăgosti nebuneşte de cineva, însă există riscul să îl stresezi pe acest cineva. Încearcă să îţi păstrezi din energie pentru lucrurile importante.

Citeşte mai mult pe eva.ro