Horoscopul saptamanii 4-10 august 2014: Bani, sănătate, dragoste, carieră

Horoscopul saptamanii 4-10 august 2014: Ce v-au rezervat astrele, în funcţie de zodie, pentru săptămâna viitoare.

03 aug. 2014, 05:52
Horoscopul saptamanii 4-10 august 2014: Bani, sănătate, dragoste, carieră

BERBEC 21.03-20.04: Aveti grija sa nu va suprasolicitati prea mult la locul de munca. Un coleg este invidios pe realizarile dumneavoastra si s-ar putea sa va creeze cateva probleme la inceputul saptamanii. Familia va sprijina ori de cate ori cereti ajutorul. Acordati-le ceva timp suplimentar pentru a le satisface dorinta de comunicare.

TAUR 21.04-21.05: Ce va ridica moralul in aceste zile sunt doar discutiile cu cei mai buni prieteni. Se pare ca doar ei va pot ajuta, cu cateva sfaturi venite tocmai la timp pentru a face pasul urmator. Indoiala dumneavoastra se dovedeste a fi simplu moft atunci cand iesiti la rampa cu noile proiecte.

GEMENI 22.05-21.06: In aceasta saptamana sunteti ocupati cu treburile casnice pe care le-ati lasat deoparte de prea mult timp. Vitalitatea va pune la dispozitie un chef de treaba de zile mari. Va doriti sa puteti rezolva totul si veti executa totul cu o viteza record.

RAC 22.06-21.07: Noile modalitati de a face bani va aduc rezultate multumitoare. Va implicati cu mai multa ardoare in hobby-urile dumneavoastra si asta doar ca sa lucrati ce va place mai mult. Micile probleme ivite va irita doar pe moment. Incercati sa va relaxati alaturi de persoana iubita si ii faceti cateva propuneri interesante.

LEU 22.07-22.08: Nu ar trebui sa va asumati prea multe responsabilitati in aceasta perioada. Pentru probleme delicate ar fi cel mai indicat sa va consultati cu experti in domeniu. Unii dintre dumneavoastra ar putea fi afectati de influenta nu tocmai buna a celor din jur. Mai bine alegeti-va compania cu mare grija.

FECIOARA 23.08-22.09: Viata va pune intr-o lumina favorabila. Proiectele creative au o mare sansa de realizare acum, cand puteti impresiona pe oricine cu puterea gandirii dumneavoastra. Si posibilitatea castigarii unor sume de bani este foarte mare.

BALANTA 23.09-22.10: Ati ajuns intr-un moment cand trebuie sa va bazati doar pe dumneavoastra si nu pe ceilalti pentru a iesi din dificultati. Asa-numitele prietenii se dovedesc, uneori, a fi inutile. Atunci cand incercati sa puneti in aplicare planurile personale, rabdarea se dovedeste a fi cruciala.

SCORPION 23.10-21.11: Largiti-va orizonturile si faceti doar lucruri care va inspira si va scot in evidenta creativitatea. Cand imaginatia este stimulata sunteti capabili de lucruri mari. Cineva aproape de inima dumneavoastra va solicita prezenta si, daca-i veti da curs, nu veti regreta. Se pare ca se aprind focuri ascunse de prea multa vreme.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va revizuiti activitatile din ultimele saptamani si va pregatiti noi planuri de viitor. Destul de multe schimbari au avut loc in ultima perioada si asta va tensioneaza. Se pare ca nu va sperie nimic, insa trebuie sa va incarcati bateriile. In weekend relaxati-va alaturi de familie, bineinteles, la racoarea copacilor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Norocul va urmareste in aceasta saptamana. Veti fi foarte multumiti de relatiile de la serviciu, si de cateva castiguri neasteptate. O noua abordare a relatiilor personale va poate duce catre o mai buna armonie. Nu uitati sa zambiti mai des..

VARSATOR 20.01-18.02: Invidia unor oameni apropiati va face mai irascibili ca de obicei si va afecteaza capacitatea de a lucra. Trebuie sa profitati de orice sansa vi se iveste si sa va feriti de influente nu tocmai pozitive. In a doua jumatate a saptamanii au loc cateva modificari minore si veti atrage atentia asupra talentului si a ideilor creative.

PESTI 19.02-20.03: Solicitarile din ultima perioada, activitatea fizica si mentala intensa va determina sa va organizati mult mai bine pentru a profita din plin de aceasta perioada benefica. Va simtiti mult mai increzatori si siguri pe dumneavoastra si sunteti capabili sa formati noi relatii. Weekend-ul este ideal pentru placeri si distractii…

Sursa: CASANDRA