Horoscopul săptămânii 4 -10 august 2017: Proiectele uitate vă ajung din urmă chiar în perioada vacanţei

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

04 aug. 2017, 08:36
Horoscopul săptămânii 4 -10 august 2017: Proiectele uitate vă ajung din urmă chiar în perioada vacanţei

Horoscopul săptămânii 4 -10 august 2017:

Berbec

Să treacă la materializarea unor proiecte de care uitaseră, pentru că vor rezolva rapid ceea ce nu-au reuşit în câteva săptămâni. Marți, centrul de greutate se va muta pe segmentul profesional. Reuşita unor negocieri le va reaşeza la masa tratativelor, dacă au un post de conducere, dacă nu, obţin o mărire de salariu pe care o urmăresc de ceva vreme.

Taur

Este posibil să li se aprobe un împrumut sau să li se acorde dividende pentru ceva de la care îşi luaseră gândul. Din acest punct de vedere au uşi deschise pentru câteva luni de acum înainte. Profesional, alături de colegi par să uite de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou job sau o mutare temporară într-o altă localitate.
    

Gemeni

Dacă ar fi puţin mai atente la ele, la faptul că vor să-şi impună punctul de vedere fără să se gândească că ar putea fi unul nu greşit, atunci lucrurile s-ar putea schimbă. Voinţa lor denotă nesiguranţă. Dacă au păţit ceva, undeva în trecutul lor îndepărtat, durerea a fost atât de mare, încât s-a creat un tipar şi acţionează în consecinţă. Totuşi, au energia să depăşească momentele tensionate. 

Află ce se întâmplă cu celelalte zodii în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.