Horoscopul săptămânii 5-11 iunie: Bani, sănătate, dragoste. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

05 iun. 2017, 06:54
Horoscopul săptămânii 5-11 iunie: Bani, sănătate, dragoste. Află ce te aşteaptă!

GEMENI

Totul va decurge normal dacă atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă aveţi acelaşi preocupări şi dorinţe. Cu cât preocupările voastre sunt mai diferite, cu atât riscaţi să vă îndepărtaţi unul de altul. Nu e nimic mai important pentru moment decât liniştea şi armonia din viaţa voastră. Lăsaţi totul deoparte şi fiţi doar voi doi!

Munca în echipă îţi poate aduce multe beneficii profesionale şi financiare, însă nu te aştepta la rezultate rapide. Răbdarea îţi va fi pusă la grea încercare, însă trebuie să dai dovadă de înţelepciune dacă nu vrei să pierzi tot ce ai realizat până acum. Înţelegerea cu partenerii sau colegii tăi este un punct cheie în acest demers spre succes.

RAC

Eşti destul de suspicioasă în această săptămână cu privire la noile activităţi ale partenerului tău de viaţă. Simţi că eşti din ce în ce mai ignorată de acesta şi nu înţelegi care este motivul. Este foarte important să discutaţi deschis despre problemele care te macină, altfel vei deveni extrem de posesivă şi obsedată. Nu îl forţa să facă doar ceea ce îţi doreşti tu, poate acesta e motivul pentru care fuge de tine. 

Vei avea mult de lucru în această săptămână, însă te vei descurca de minune. Cu toate acestea, nu vei avea şansa de a avansa, cu toate că îţi doreşti enorm acest lucru. Situaţia financiară rămâne neschimbată, însă nu ai motive să te plângi. Continuă să faci ceea ce faci cât de bine poţi, şi cu siguranţă cândva vei primi răsplata meritată!

LEU

Este foarte important ca în aceste zile să le acorzi atenţie în mod egal celor dragi. Fii prezentă ca mamă, ca iubită, dar şi ca fiică, e necesar pentru toată lumea să te aibă în viaţa lor. Chiar dacă ai multe pe cap, încearcă să îţi faci timp pentru toţi, cu toate că asta înseamnă să uiţi complet de tine. În perioada imediat următoare vei avea ocazia de a te gândi doar la tine şi la dorinţele tale, aşa că nu dispera!

Nu o duci aşa cum ţi-ai dori cu banii, de aceea în aceste zile vei face tot posibilul să găseşti un plan pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. E nevoie de o strategie atentă şi de o acţiune monitorizată de o persoană cu mai multă experienţă decât tine, de aceea ai grijă în cine te încrezi. Important este să nu stagnezi şi să încerci să avansezi tot timpul!

Citeşte mai multe pe eva.ro