Horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie. Află ce spun astrele pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2014: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

05 ian. 2014, 20:55
Horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie. Află ce spun astrele pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Totul capătă sens în acest început de săptămână şi trebuie să îţi reintri în ritm cât mai repede posibil. Eşti prinsă între familie, job şi prieteni, şi ai impresia că pe niciun plan nu merge aşa cum ţi-ai dori. Învaţă să renunţi la a încerca să mulţumeşti pe toată lumea, niciodată nu va fi perfect. În weekend, încearcă să te relaxezi şi să spui stop petrecerilor până dimineaţa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Eşti foarte emotivă în acest început de săptămână, dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi ignori sentimentele. Poartă-te natural şi este posibil să primeşti atenţie din partea cuiva care să îţi condimenteze viaţa sentimentală. Miercuri şi joi nu sunt zile în care să rişti, ceea ce însemană că trebuie să îţi temperezi impulsurile. În weekend, energia de care dai dovadă te va ajuta să termini orice ai începe.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu eşti cea mai raţională persoană de pe pământ, şi nici nu ar fi posibil acest lucru. Dar spre deosebire de alţii, ţie ţi se trimit nişte semne care te ghidează în viaţă. Orice decizie pe care o iei în această săptămână va fi apreciată. Dacă pui pasiune în ceea ce faci, rezultatul nu are cum să fie decât unul bun. În weekend ai încredere în ceea ce spun cei cu experienţă, sfaturile lor te vor ajuta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Abilitatea ta de a face diferenţa dintre realitate şi ficţiune este puternică în acest început de săptămână. Asigură-te să verifici toate informaţiile pe care le primeşti, altfel rişti să fii acuzată de neprofesionalism. Joi sau vineri ocupă-te şi de tine, şi încearcă să te răsfeţi mai mult. În weekend, poţi continua pe aceeaşi linie, fără să crezi că este nedrept faţă de cei din jur.

Leu (22 iulie – 22 august)

Este bine să fii puţin paranoică în acest început de săptămână, mai ales dacă este vorba de sănătate. Ai grijă, însă, să nu fii mai suspicioasă decât trebuie. Dacă simţi că este ceva în neregulă, nu ezita să îţi faci un control de rutină. Munca te ţine ocupată, dar fă-ţi timp şi pentru alte aspecte ale vieţii tale. În weekend simţi nevoia să leneveşti şi să îţi faci planuri de viitor.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Intuiţia te împinge să lucrezi în echipă în acest început de săptămână, şi este o decizie cât se poate de bună. Familia ta are nevoie de o mână de ajutor din partea ta, şi ar trebui să faci tot posibilul să fii disponibilă pentru ei la orice oră. Nu trebuie să regreţi nicio clipă această decizie, va merita din plin. În weekend vei primi o invitaţie romantică pe care ai face bine să nu o refuzi. 

Citeşte mai mult pe eva.ro