Horoscopul săptămânii 6-12 octombrie. Află ce spun astrele despre bani, dragoste, carieră, în funcţie de zodie

Horoscop 6-12 octombrie. Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

05 oct. 2014, 20:01
Horoscopul săptămânii 6-12 octombrie. Află ce spun astrele despre bani, dragoste, carieră, în funcţie de zodie

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, există riscul ca în această săptămână ea să se destrame. Nu înseamnă că trebuie să iei vina asupra ta crezând că rezolvi ceva, din contră ar trebui să priveşti cu optimism spre viitor. Dacă eşti singură, ai şansa de a-ţi întâlni alesul.

Vei avea multe cheltuieli în această săptămână, însă vei reuşi să îţi distribui banii în aşa fel încât să împaci pe toată lumea. Chiar dacă buzunarele ţi se golesc şi trebuie să renunţi la multe lucruri care îţi plac, starea ta de spirit este una încă foarte bună.

Renunţă la stres în această săptămână, chiar dacă indicat ar fi să renunţi de tot la această stare. Nu îţi poate aduce nimic bun, decât dureri de cap şi mulţi oameni îngrijoraţi în jurulu tău. Învaţă să tolerezi mai mult realitatea!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti foarte ambiţioasă şi lupţi să ai tot ce e mai bun, chiar şi în materie de dragoste. Dacă ceva te nemulţumeşte, cu siguranţă în această perioadă ai curajul de face ceva în această privinţă. Nu te gândi la consecinţe, altfel vei regreta că nu ai făcut-o!

Nu ai prea multă energie în această săptămână, de aceea e posibil să nu dai deloc randament. Nu trebuie însă să îţi faci griji, nu vei face greşeli care să îţi strice rostul la locul de muncă. Situaţia financiară se păstrează constantă de câteva săptămâni.

Dacă ai probleme grave de sănătate, săptămâna aceasta este foarte important să nu le ignori. Situaţia ţi se poate agrava dacă nu bagi în seamă chiar şi micile semnale de alarmă. Pentru orice eventualitate, pune-ţi apropiaţii în gardă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Încearcă să fii mai atentă cu iubitul tău în această săptămână, şi nu uita să fii romantică. Din când în când este necesar să îl surprinzi, mai ales pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale. Dacă eşti singură, ieşi mai des în oraş cu scopul de a cunoaşte oameni noi.

Încearcă să îţi faci treaba cât mai bine în această săptămână, altfel rişti să fii sancţionată mult mai uşor ca în mod normal. Cei din jurul tău sunt mai puţin toleranţi ca alte dăţi, ceea ce poate semnala o problemă deja. Dacă ţi se spune că vor mai cădea şi salariile, cu siguranţă nu este un semn bun.

Ai grijă în această săptămână cu ceea ce mănânci, există riscul să ţi se dezvolte o sensibilitate la anumite alimente. Atenţia te poate salva de la intoxicaţii sau stări de greaţă. Chiar dacă eşti pe grabă, ai grijă să îţi planifici dinainte meniul.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu alerga după doi iepuri deodată, e posibil să nu rămâi cu niciunul. Nu îţi asuma riscuri şi nu renunţa la ceva în defavoarea altui lucru. Cel mai important este să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea sentimentală.

Urmează-ţi ţelurile indiferent de piedicile care ţi se pun şi ignoră sfaturile de la persoanele care vor să te tragă înapoi. Chiar dacă e vorba de familie, nu trebuie să te laşi manipulată nici chiar de ei.

În această săptămână te vei trezi cu probleme la care nu te-ai fi aşteptat niciodată. E posibil ca un control de rutină să îţi deschidă ochii şi să te facă să afli că ai unele probleme la aparatul reproducător. Nu este nimic grav, însă trebuie să te ocupi mai atent de tine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Posibile divergenţe între persoanele pe care le iubeşti în această săptămână, însă dacă înveţi să nu te enervezi din orice poţi trece peste asta. Nu lua partea nimănui, dar nici nu fugi de responsabilităţi, în fond tu eşti punctul lor comun.

Ai toate şansele să ieşi în faţă în această săptămână, mai ales dacă îţi asumi cele mai dificile sarcini. Ai destulă energie încât să faci faţă oricărei provocări, şi mai mult decât atât, îţi va plăcea la nebunie. Evită aerul de superioritate!

Nu vei întâmpina niciun fel de probleme în această săptămână, dar asta nu înseamnă că îţi poţi permite să faci excese. Învaţă să nu exagerezi cu nimci atunci când îţi este bine şi păstrează o constanţă a ritmului tău de viaţă.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Viaţa ta de familie va cunoaşte atât liniştea, cât şi agitaţia în această săptămână. Când te bucuri că în sfârşit te poţi relaxa va apărea din nou un motiv de ceartă cu persoana iubită. Te afli încă în stadiul în care pui totul la suflet.

Chiar dacă eşti nemulţumită de venitul tău şi ştii că poţi mai mult, încearcă să nu iei decizii impulsive în această perioadă. Situaţia ta profesională are nevoie de răbdare din partea ta, cu siguranţă viitorul tău va fi unul mult mai bun.

Nu pui prea mult preţ pe sănătatea ta, dar asta pentru că nu ai întâmpinat până acum probleme serioase care să îţi dea de gândit. Săptămâna aceasta există riscul să te împiedici de prima ta cumpănă privitoare la acest subiect, aşa că fii responsabilă. Poate fi vorba de analizele pentru o sacină planificată, sau poate pur şi simplu de unele banale.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro