HOROSCOPUL săptămânii 8 -14 septembrie. Află ce ţi-au rezervat astrele

Saptamana 8 - 14 septembrie este cea a curajului si a schimbarii. Contactul cu Universul ii poate ajuta pe multi nativi sa-si rezolve probleme vechi sau sa faca un pas inainte.

07 sept. 2014, 07:09
HOROSCOPUL săptămânii 8 -14 septembrie. Află ce ţi-au rezervat astrele

Conjunctiile astrale din aceasta perioada sunt favorabile, iar foarte multe persoane vor reusi sa reactioneze intr-un mod pozitiv la anumite lucruri ce vor avea loc in viata lor. Saptamana este plina de evenimente astrale vizibile, iar mesajul lor va crea o flexibilitate benefica pentru multe zodii.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul saptamanii 8 – 14 septembrie 2014!

Berbec

In aceasta perioada cel mai bine e sa faci doar acele lucruri care nu iti creeaza probleme. Evita jocurile de noroc si conversatiile inutile, proiectele pe termen lung si semnarea documentelor oficiale. Schimbarile pot fi pozitive, trebuie doar sa stii foarte bine ce vrei si sa-ti urmaresti cu atentie interesele.

Taur
Trebuie sa asculti cu atentie ce zic cei din jur. Nu da cu piciorul sfaturilor pe care le vei primi si nu refuza posibilele oportunitati de colaborare. Nu amana lucrurile importante si nu incerca sa te impui in fata acelor persoane care nu sunt foarte deschise fata de tine. Totodata, ai grija la manifestarile pe care le vei avea fata de partenerul de viata.

Gemeni

Relatia de cuplu decurge foarte bine in aceasta perioada, iar tu vei avea toate motivele sa te bucuri de momentele petrecute cu partenerul de viata. Totodata, este o saptamana excelenta pentru a semna noi contracte sau pentru a face investitii. Trebuie doar sa ai grija ce informatii divulgi anumitor persoane cu care colaborezi.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO