Horoscopul săptămânii 9-15 decembrie. Vezi ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

08 dec. 2013, 22:38
Horoscopul săptămânii 9-15 decembrie. Vezi ce spun astrele!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În această săptămână gândul îţi fuge numai spre viitor. Te încântă ceea ce vezi şi de abia aştepţi evenimentele ce urmează să aibă loc. Te vei distra gândindu-te la toate aceste lucruri. Joi sau vineri este posibil să ai parte de o aventură romantică, fie că ai un partener stabil, fie că eşti singură. Ai grijă la consecinţe! În weekend, liniştea din sânul familiei îţi reîncarcă bateriile.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă îi dai cuiva o sumă de bani în acest început de săptămână, va însemna mai mult decât o mie de cadouri. Miercuri sau joi te îngrijorează o situaţie care persistă de ceva vreme la locul de muncă, aşa că decizi să iei măsuri şi să tai răul de la rădăcină. În weekend, cel mai bine te vei simţi dacă te vei plimba prin aer liber, în parc sau chiar prin oraş.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Îţi începi săptămâna cu buzunarele goale, şi la asta te vei gândi în toate aceste zile. Nu este atât de grav precum pare, şi cei din jurul tău se află în aceeaşi situaţie. Miercuri şi joi te vei simţi liberă şi vei da frâu liber imaginaţiei, nimic nu te poate opri. Te simţi conectată cu cei din jurul tău, şi ai destule motive să o faci. În weekend, cineva are nevoie de multe sărutări, aşa că fii mai drăgăstoasă.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Îţi începi această săptămână cu dreptul şi ai timp suficient ca să te ocupi mai mult de tine. Este o perioadă bună pentru a te răsfăţa, aşa că du-te la coafor sau la spa. Nici cumpărăturile de haine nu trebuie uitate, ai suficienţi bani pentru asta. Vineri şi sâmbătă te vei ocupa de felicitările pentru Sărbători, şi te vei distra de minune. Duminică te bucuri că ieşi din casă, nu contează unde.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o săptămână ciudată pentru tine, iar zilele de luni şi marţi sunt cu totul atipice. Chiar dacă eşti energică de obicei, în aceste zile nu vei reuşi să faci nimic. De miercuri, totul revine la normal. Aşteaptă-te la aglomeraţie, mici aventuri şi multe descoperiri. Vineri, preocuparea principală sunt banii, iar în weekend flirtul este la ordinea zilei

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai parte de multe oportunităţi în acest început de săptămână, şi este ocazia perfectă pentru a-ţi atinge obiectivele. Miercuri şi joi eşti destul de indecisă în faţa unei decizii care poate să îţi schimbe viaţa. Vineri ai o mare dorinţă de a cheltui şi o plăcere deosebită de a cumpăra orice. Acest weekend este cel mai bun şi mai frumos din ultima perioadă, simţi deja liniştea Sărbătorilor.

Citeşte mai mult pe eva.ro