Horoscopul săptămânii 9-15 martie. Află ce spun astrele pentru zodia ta

Horoscop 9-15 martie. Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcție de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

09 mart. 2015, 08:54
Horoscopul săptămânii 9-15 martie. Află ce spun astrele pentru zodia ta

Horoscop 9-15 martie PEŞTI

E posibil ca în această perioadă să constați că cel de lângă tine nu este așa cum ți-ai dorit, și va trebui să iei o decizie. Cel mai probabil va avea loc o despărțire, deloc ușoară, însă meriți să fii fericită!

E posibil ca în această săptămână să fii dezamăgită de mediul în care lucrezi. Fie că este vorba de oameni sau de obiectele din jur, cert este că ceva îți îngreunează munca și nu știi cum să rezolvi problema.

Încearcă săptămâna aceasta să nu iei pastile la cea mai mică durere, altfel vei deveni imună. Produsele naturiste pot fi o alternativă mult mai bună decât luatul medicamentației după ureche!

Horoscop 9-15 martie BERBEC

E posibil ca în această săptămână să primești unele reproșuri din partea iubitului. Cel mai probabil se simte sufocat și și-ar dori mai multă libertate, fără să își propună vreo clipă să facă ceva ce te-ar deranja.

Încearcă să nu arunci cu banii în stânga și în dreapta în această perioadă, chiar dacă ești interesată de unele proiecte. Cântărește șansa de a câștiga mai mulți bani cu riscul de a-i pierde pe cei investiți și ia decizia corectă!

Vei fi lipsită de energie în această săptămână, însă dacă vei face mici modificări în stilul tău de viață, ai toate șansele să îți revii rapid. Încearcă să nu sari peste mesele importante și odihnește-te seara mai devreme.

Horoscop 9-15 martie TAUR

Este foarte important ca în această săptămână să îți arăți mai mult dragostea față de partenerul tău și să îți exprimi sentimentele fără bariere. Comunicați mai mult și gândiți-vă la viitor!

Nu încerca să faci eforturi inumane doar pentru a câștiga mai mulți bani în această perioadă. Este suficient să ai răbdare, și nu foarte târziu, vei culege roadele proiectelor în care ești implicată.

Încearcă să nu acumulezi frustrări, altfel îți vei pierde încrederea în tine cât de curând. Spune lucrurilor pe nume și nu lăsa nervii să îți producă dureri de cap!

Horoscop 9-15 martie GEMENI

Nu permite nimănui să îți strice liniștea din viața ta personală, acum treci poate prin cea mai bună perioadă a ta. Nu te gândi că e prea frumos ca să fie adevărat, ci doar profită de aceste clipe!

Munca în echipă îți poate rotunji veniturile în această săptămână, de aceea nu ar fi exclus să pleci într-o călătorie luxoasă. Chiar și planificatul sau cumpăratul biletelor de avion din timp ar fi idei bune.

E posibil ca în ultima perioadă să te mai fi îngrășat puțin, ceea ce înseamnă că trebuie să te apuci de sport. Kilogramele în plus îți pot afecta încrederea în tine și mai e doar un pas până la problemele de sănătate.

Citeşte mai mult pe eva.ro