Horoscopul săptămânii: Află previziunile pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 2-8 noiembrie. Nativa din Balanţă va întâmpina probleme de ordin sentimental şi va trebui să iasă cât de repede poate din relaţia toxică în care este angajată.

01 nov. 2015, 22:15
Horoscopul săptămânii: Află previziunile pentru zodia ta!

SCORPION

Socializezi mai mult în aceste zile şi datorită acestui lucru poţi în sfârşit să îţi faci noi prieteni.

Unii dintre ei sunt vizibil atraşi de tine, aşa că dacă eşti singură poţi să alegi aventura şi flirtul. La serviciu vei avea mult de muncă şi din păcate banii nu vor fi pe măsura efortului depus. Este nevoie să cauţi ceva suplimentar sau să îţi schimbi jobul! Nu te lăsa influenţată în continuare de trecut, ci încearcă să iei totul de la zero!

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta va fi una destul de distractivă şi vei avea parte de multe întâlniri cu prietenii tăi. Este foarte bine că îţi găseşti mereu câte ceva de făcut, mai ales dacă ai trecut recent printr-o despărţire. La serviciu ar trebui să pui punctul pe i şi să ceri o mărire de salariu dacă consideri că o meriţi. Nu există riscul să înrăutăţeşti situaţia, ci doar poate să nu o primeşti. Încearcă să fii mai optimistă şi să extragi o parte bună din orice rău.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta va fi foarte agitată pe plan sentimental, şi asta doar din cauza obsesiei tale pentru control. Ai ajuns să vrei să ştii totul, iar când acest lucru nu se întâmplă, reacţionezi vulcanic. Încearcă să asculţi de sfaturile prietenelor, dar mai ales ale iubitului tău care nu va mai rezista mult aşa. Nu te poţi concentra nici la locul de muncă, iar asta îţi poate aduce unele critici din partea superiorilor tăi.

VĂRSĂTOR

Te vei ocupa mai mult de viaţa ta de familie în această săptămână şi este cea mai bună decizie pe care o poţi lua.

Fie că eşti singură sau nu, veştile bune şi atmosfera plăcută nu vor lipsi în aceste zile. Se anunţă succes şi pe plan financiar, însă doar dacă ai încredere în persoanele cu care faci afaceri. În alte condiţii, riscul de pierderi creşte simţitor. Atunci când te simţi slăbită, ai grijă să iei o pauză şi să te odihneşti!

PEŞTI

În această perioadă trebuie să fii mai îndrăzneaţă şi să îl abordezi pe acel băiat draguţ pe care ai pus ochii.

Nu aştepta ca el să facă primul pas pentru că rişti să nu dai o şansă acestei posibile relaţii. Dacă ai un partener stabil e posibil să ajungi la concluzia că nu mai aveţi nimic în comun, dar să nu te simţi pregătită totuşi să o iei de la capăt. Pe plan financiar ai toate şansele să obţii ceea ce îţi doreşti dacă nu cedezi presiunilor din jur!

Citeşte mai mult pe eva.ro