HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Ce-ţi rezervă astrele între 23-29 mai

Descoperă ce-ți rezervă horoscopul în perioada 23-29 mai.     

23 mai 2014, 10:58
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Ce-ţi rezervă astrele între 23-29 mai

BERBEC

Nu le vine să creadă câţi adversari au şi preferă să nu le vadă nimeni emoţiile. Partenerul de cuplu este la fel de pretenţios întregul interval, aşa că vor fi foarte mulţumite dacă reuşesc să plece departe de casă. Nativele tinere se îndrăgostesc pe neaşteptate. Banii apar la începutul intervalului.

TAUR

Au mulţi protectori, dar sfaturile acestora se contrazic continuu, aşa că mai mult le încurcă. Primesc bani mai mulţi ca altădată, însă doresc să-şi afirme definitiv independenţa financiară. Emotivitatea maximă este motivată din plin de unele micile decepţii sentimentale de la mijlocul intervalului.

GEMENI

Vor munci întregul interval foarte mult, chiar dacă nu vor dispune de cele mai bune condiţii. Banii primiţi la începutul intervalului sunt consideraţi surprinzători, mai ales prin „cantitate”, dar le ajută să descoperă care sunt noii parteneri cei mai prosperi. Starea de sănătate este schimbătoare!

RAC

Cele mai multe native au mari şanse să călătorească peste hotare ori să-şi găsească un job mai bun. Persoana iubită e prea insistentă încă de la începutul intervalului (le impune anumite principii de viaţă). Celibatarele sunt cerute în căsătorie, iar familistele exclud posibilitatea de a deveni mame.

LEU

Mult mai fidele şi foarte senzuale, se bucură de înţelegerea partenerului de cuplu care le divinizează. Este posibil ca miercuri celibatarele să aibă suficient curaj să se mute împreună cu persoana iubită. Unele native sunt anunţate pe neaşteptate că trebuie să plece în străinătate pentru mult timp.

FECIOARĂ

Ajutorul din partea rudelor şi al prietenilor va veni la momentul potrivit, iar partenerul de cuplu se dovedeşte mai înţelegător, dar la fel de cheltuitor. În a doua parte a intervalului, nativele mame nu se înţeleg cu propriii copii, iar cele care au început renovarea casei sunt nevoite să renunţe.

BALANŢĂ

Nu mai fac faţă tuturor cheltuielilor casei şi vor să se implice în activităţi mai bine remunerate. Persoana iubită le ajută cum poate, dar curând devine clar pentru toată lumea că nu este îndeajuns. Nu resping, din pură comoditate, criticile exagerate ale familiei, rudelor apropiate ori ale amicilor.

SCORPION

Cele mai multe native descoperă că orice ar oferi familiei şi persoanei iubite nu pot suplini timpul petrecut împreună. La începutul intervalului, majoritatea sunt nevoite să plece într-o călătorie foarte lungă şi se simt mai vinovate. Stresul atinge cote maxime, mai ales pentru nativele îndrăgostite.

ZODIA NOROCOASĂ – SĂGETĂTOR

Excesele sunt la ordinea zilei şi cele mai multe se îndrăgostesc de un foarte bun prieten. Cele mai multe native fac numeroase drumuri scurte, se întâlnesc cu rudele şi amicii ori dau nenumărate examene. Cheltuielile nu mai depăşesc veniturile, poate şi datorită faptului că devin mult mai chibzuite. De altfel, intervalul debutează prin primirea unor sume considerabile. Toate nativele sunt fericite şi îndrăgostite până peste urechi de partenerul lor de cuplu, dar nu au suficient timp pentru relaţia lor. Cele care nu se mută într-o locuinţă mai bună, vor primi oferte profesionale atrăgătoare.

CAPRICORN

Pline de energie şi de dorinţă de afirmare, se dedică întru totul muncii, uitând de familie şi de aprovizionarea necesară acesteia. Foarte apreciate sunt celibatarele, care pot avea surpriza să fie cerute ca neveste de şefii lor direcţi. Întreg intervalul, multă iubire şi bani ce apar pe neaşteptate.

VĂRSĂTOR

Din ce în ce mai originale, vor să demonstreze cât de pricepute sunt, dar aproape nimeni nu le înţelege ideile. Relaţiile cu partenerul de cuplu sunt la fel de stresante, dar celibatarele sunt apreciate, dorite şi iubite cu adevărat. Unele native sunt implicate fără voie în scandaluri profesionale.

Citeşte mai multe pe clickpentrufemei.ro