HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Ce zodie are parte de cheltuieli majore, cine ar putea da lovitura la LOTO. Există şi amenzi

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

24 sept. 2019, 09:39
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Ce zodie are parte de cheltuieli majore, cine ar putea da lovitura la LOTO. Există şi amenzi

BERBEC

Nu vor exista schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână, însă vei reuși să ieși mai mult în evidență la locul de muncă.

Ești mai sociabil, lucru care te face din ce în ce mai popular în rândul colegilor. E posibil să legi unele prietenii cu persoane destul de influente, însă nu ești genul care să profite de astfel de situații. 

TAUR

Dacă atmosfera de la locul de muncă este una plăcută, atunci vei reuși să ai rezultate bune. Apar șanse de îmbunătățire a situației financiare, dar și a poziției profesionale. Cu toate acestea, ai grijă să rămâi cu picioarele pe pământ indiferent cât de sus ai ajunge. 

GEMENI

Nu este o săptămână bună pentru investiții sau tranzacții de orice fel. Înainte de a lua decizii care implică bani, e necesar să ceri sfaturi celor care au mai multă experiență ca tine în afaceri. În weekend, e posibil să cheltui mai mulți bani decât ar trebui și asta doar din cauza faptului că te lași manipulat de prieteni și cunoștințe noi.

RAC

Săptămâna aceasta vine cu deblocări ale unor proiecte mai vechi sau cu noi oportunități profesionale. Ai toate șansele să îți găsești un nou loc de muncă mai bun, cu un salariu care îți poate satisface nevoile banale. Tot ce trebuie să faci este să ai mai multă încredere în tine și să acționezi în consecință!

LEU

Întârzierile vor fi taxate în această săptămână, așa că fă tot posibilul să fii punctual măcar atunci când vine vorba de întâlniri oficiale. Cei din jurul tău se bazează pe tine, așa că nu îi dezamăgi. Chiar dacă ai multă încredere în tine, nu e cazul să îi faci pe ceilalți să te aștepte ca pe un zeu!

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta ai parte de cheltuieli majore. Te așteptai la acest lucru și nu vei primi vestea ca pe un șoc. Mai mult decât atât, în ciuda faptul că ești o persoană pesimistă, de data aceasta latura matură și practică câștigă teren. Știi că aceste investiții îți vor ușura viața și datorită lor vei fi mai liniștit. 

Citeşte mai multe aici


loading...