Horoscopul săptămânii: Cum stai cu banii, dragostea şi cariera la începutul lui septembrie

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă

01 sept. 2014, 17:07
Horoscopul săptămânii: Cum stai cu banii, dragostea şi cariera la începutul lui septembrie

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Venus intră în semnul tău în această săptămână, ceea ce va aduce în prim-plan în viaţa ta elementele reprezentate de această planetă: relaţiile, partenerul de viaţă, frumuseţea, banii. Poţi să faci schimbări importante de look acum pentru că ai garanţia oferită de Venus că rezultatele vor fi aşa cum ai visat. De asemenea, va trebui să iei decizii cu privire la relaţia ta sau la sectorul financiar.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Mercur, planeta comunicării, va intra în semnul tău în această săptămână. Vei fi nevoită să iei decizii care au legătură cu poziţia pe care o ocupi în diverse cercuri, fie că e vorba de locul de muncă, cercul de prieteni sau familie. Modul în care te-ai poziţionat până acum nu îţi mai este pe plac şi ai vrea să faci unele schimbări.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Va trebui ca în această săptămână să păstrezi multe detalii pentru tine, oricât de mult ţi-ar plăcea să discuţi despre ceea ce îţi doreşti. Situaţia te va aduce într-un grup de oameni în care nu este indicat să ai foarte mare încredere. Foloseşte-ţi intuiţia, pentru că rareori dă greş.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În această săptămână vei realiza ce şanse de reuşită au unele dintre planurile tale de viitor. Îţi va fi mai uşor să observi chestiunile evidente. De asemenea, vei descoperi că există persoane care te apreciază mai mult decât te apreciezi tu! Încearcă să priveşti cu reponsabilitate obligaţiile pe care ţi le-ai asumat. 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Va trebui să-ţi iei inima în dinţi şi să te dedici total planurilor pe care ţi le-ai făcut, dacă vrei să reuşeşti cu adevărat. Este necesar să tratezi cu seriozitate situaţia pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus. Ieşi din starea de vacanţă pe care ai tot simţit-o în ultima perioadă şi axează-te pe ceea ce este cu adevărat important.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Destăinuirile cuiva îţi pot tulbura oarecum zilele în această săptămână. Chiar dacă nu vei avea parte de o confesiune completă, faptul că afli lucruri la care nu te-ai fi aşteptat te pune serios pe gânduri. Este important să-ţi aminteşti că nu este responsabilitatea ta să le faci altora viaţa mai uşoară sau mai puţin complicată.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro