Horoscopul săptămânii: Relaţii tensionate cu cei apropiaţi

Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte în această săptămână. 

16 nov. 2015, 12:26
Horoscopul săptămânii: Relaţii tensionate cu cei apropiaţi

BERBEC 21.03-20.04: Aveti sansa sa va imbunatatiti relatiile de prietenie si parteneriatele. Ce puteti face sa va intelegeti mai bine? Nu mai tipati si nu mai fluturati mâinile de fiecare data când vorbiti! Daca va veti aminti asta, primiti chiar laude de la cei din jur. Cu sigurata vor aprecia asta!

TAUR 21.04-21.05: In mod cert, va place sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra, insa acum mai mult ca oricând va gânditi ca poate ar fi cazul sa adoptati o noua dieta. Poate introduceti in regim un nou aliment sanatos sau chiar va apucati de un sport. Oricum, un efort in plus nu strica…

GEMENI 22.05-21.06: Doriti cu toata fiinta sa va revarsati dragostea asupra copiilor, asupra celor din familie si chiar si prietenii vor primi mai multa atentie decât le-ati oferit pâna acum. Nu mai considerati relaxarea alaturi de ei un lux. Mai bine incercati sa va apropiati mai mult, sa glumiti, sa traiti normal.

RAC 22.06-21.07: Planetele va inlesnesc o modalitate sigura de a face bani. Trebuie doar sa va concentrati asupra proiectelor in lucru si sa nu va mai gânditi doar la  comisioane, cheltuieli consistente si istovitoare. O detasare fata de problemele urgente va poate face sa vedeti solutia mai bine!

LEU 22.07-22.08: Un mic calcul va face sa va ingrijorati de situatia financiara. Parca ati cheltuit cam mult in ultima vreme, parca nimic nu se leaga. Incercati sa faceti economii consistente si nimic nu va iese. Va simtiti vinovati de ceva? Daca nu, lasati lucrurile sa treaca. Situatia se rezolva in curând!

FECIOARA 23.08-22.09: Este o saptamâna prielnica pentru schimbarea garderobei, pentru a face ceva sa simtiti bine. Puteti, pentru inceput sa aveti grija de ceea ce detineti si apoi sa va doriti mai mult. Uneori, fericirea este atât de aproape, incât nici nu o vedeti!

BALANTA 23.09-22.10: Aveti grija, ca nu veti primi usor o a doua sansa sa va imbunatatiti imaginea. La urma urmei, prima impresie ramâne acolo, undeva, impregnata si aproape ca nu dispare niciodata. E si asta un mod de a judeca oamenii, dar nu trebuie sa devina o regula.

SCORPION 23.10-21.11: Relatiile se orienteaza doar dupa popularitate si se axeaza pe prietenii. Va ocupati timpul cu preocupari creative, artistice sau cu cele care implica si activitati fizice. Cei din jur se bucura sa va vada asa, plini de viata. Puteti chiar sa profitati de momentele benefice ca sa intariti anumite relatii de prietenie. Cine stie, poate se naste o noua poveste de dragoste?

SAGETATOR 22.11-21.12: Va preocupa relatiile cu cei cunoscuti si sa va faceti si noi prieteni cu care sa comunicati. Poate lumea nu va intelege prea bine, dar pentru dumneavoastra dialogul cu cei din jur este cheia existentei. Ambitia pe care o aveti va determina sa mergeti mai departe, chiar daca simtiti ca ceva nu este in regula.

CAPRICORN 22.12-19.01: Gânditi-va cam cum ar fi sa aveti o fereastra de vreo doua saptamâni in care sa faceti doar ce va place! Sa nu va mai plictiseasca toti cu probleme de rutina, sa va ocupati un pic mai mult de dumneavoastra, sa calatoriti si poate chiar sa explorati noi domenii. Totul este sa va doriti si se poate realiza…

VARSATOR 20.01-18.02: Doriti sa puneti ordine in gândurile si in viata dumneavoastra si, daca tot va apucati de treaba, o sa o faceti temeinic. Va faceti o lista cu prioritati, va ordonati gândurile si va ambitionati sa rezolvati problemele lasate poate prea multa vreme deoparte. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Relatiile cu ceilalti sunt destul de tensionate si dificile. Totusi, aveti mijloacele necesare imbunatatirii acestora pentru a le face mai confortabile. Va dati seama? Doar daca eliminati indoiala ce va bântuie visele, puteti vedea mai limpede care este problema.