HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Conjunctura astrală pentru fiecare zodie

HOROSCOP 3-9 MARTIE: taurii sunt posesivi, racii au probleme la serviciu, iar leii sunt asaltaţi cu sfaturi. 

02 mart. 2014, 11:23
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Conjunctura astrală pentru fiecare zodie

HOROSCOP BERBEC

Sprijinul primit din partea prietenilor va fi de mare ajutor pentru tine. Vei constata cu bucurie că te poți bucura de devotamentul lor și asta te va încuraja să le faci confidențe. Ai grijă, pe planul carierei pot apărea multe capcane. Pe plan financiar, nu te aventura să faci investiții riscante cu gândul la câștiguri mari și facile: rezultatele vor fi catastrofale.

HOROSCOP TAUR

Evită să fii prea posesivă și intransigentă cu membrii familiei tale și, dacă ai, oferă-le copiilor tăi mai multă libertate. Conjunctura astrală îți va amplifica instinctele sexuale în această perioadă, așa că ai grijă să nu cazi pradă tentației și să regreți mai târziu.

HOROSCOP GEMENI

Este o perioadă în care se pot petrece atât lucruri plăcute cât și neplăcute. Vei fi susținută când vei dori să iei decizii, însă există posibilitatea să apară totuși unele probleme în ceea ce privește viața ta sentimentală. Prioritatea ta de căpătâi va rămâne familia.

HOROSCOP RAC

Pe plan profesional, vei avea o săptămână agitată și încărcată de probleme. Luna îți va exacerba impulsurile sexuale și, dacă ești căsătorită, vei fi tentată să ai o aventură extraconjugală. Apelează la voința ta puternică nu pentru a-ți anihila instinctele, ci pentru a le ține sub control mai bine.

HOROSCOP LEU

Te vei simți agresată de o prietenă care te copleșește cu sfaturi, iar cea mai bună soluție este să-i spui direct în față să înceteze. Vei avea unele realizări pe plan profesional, însă există riscul să te enervezi și să îți pierzi cumpătul. Nu lăsa emoțiile să îți întunece judecată și comportă-te într-un mod cât mai diplomatic.

HOROSCOP FECIOARĂ

Pentru a avea grijă de inima ta și a preveni unele probleme cardiace, încearcă să faci jogging când timpul ți-o permite. Conjunctura astrală este favorabilă pentru planul carierei, însă circumstanțele nu sunt potrivite pentru realizarea unor proiecte mărețe. Cel mai bine este să te ții săptămâna aceasta de sarcinile tale de rutină și să le duci la îndeplinire până în cele mai mici detalii.

HOROSCOP BALANȚĂ

Conjunctura astrală te va face să intri într-o ușoară depresie, iar ciocolata poate fi remediul perfect. Ai grijă însă să nu exagerezi! Pe plan profesional, va fi o săptămână frustrantă. Vei avea multe obligații și sarcini de îndeplinit, iar singura soluție pentru a o scoate cu bine la capăt este să fii extrem de ordonată și să-ți stabilești anumite priorități.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro


loading...