Horoscopul săptămânii: Furtuni în relaţii. Astrele aduc nori grei

Nativa din Peşti traversează cea mai frumoasă perioadă a ei din ultimul timp, pe plan sentimental şi profesional primind numai veşti bune.

06 iul. 2015, 11:36

RAC

Reuşeşti cu brio să îţi faci iubitul fericit în această săptămână, atât tu, cât şi el aveţi multă afecţiune de oferit. Orice mic conflict iscat între voi ar trebui să se sfârşească rapid şi chiar să vă iubiţi mai mult după aceea. Nu pleca urechea la bârfe, unele persoane din jurul vostru vor să vă creeze probleme.

Eşti foarte ambiţioasă, însă în ciuda eforturilor tale e posibil să nu primeşti ceea ce îţi doreşti în această săptămână. Deşi meriţi mai mulţi bani, trebuie să ai răbdare şi să aştepţi ca cineva să decidă acest lucru pentru tine. Încearcă să priveşti mai mult spre viitor şi să te gândeşti serios la cum vrei să fii peste un an sau doi.

Vei fi destul de energică în această săptămână şi nu dai semne cum că ai ceda fizic ori psihic. În ciuda stresului la care eşti supusă şi a volumului mare de sarcini, te descurci de minune şi nu ai nevoie de ajutorul nimănui. Cu toate acestea, încearcă să nu exagerezi, cândva organismul ar putea să îţi cedeze.

LEU

Nu vei avea prea mult timp pentru viaţa ta intimă, şi acest lucru se vede prin faptul că nu ai deloc un iubit sau ai o relaţie distantă. Ai nevoie de afecţiune şi îţi doreşti mult să te distrezi, însă pentru moment acest lucru este imposibil. Imediat ce se vor linişti apele în viaţa ta profesională, ai face bine să te ocupi şi de acest sector.

Lucrurile nu vor evolua aşa cum ţi-ai dori în această săptămână, însă cu mai multă răbdare vei reuşi într-un final. E posibil să fii nevoită să alergi destul de mult pentru a obţine un contract bănos şi îţi va fi destul de dificil să te mai ocupi şi de tine ori să ai viaţă personală.

E posibil ca în această săptămână să te simţi destul de rău din cauza dietelor pe care le-ai ţinut şi acesta este un semnal de alarmă cum că ar trebui să te opreşti. Mergi la un nutriţionist, sfaturile lui îţi vor salva fizicul, dar îţi vor proteja si sănătatea. Important este să nu aştepţi să îţi treacă de la sine, altfel problema se va agrava!

FECIOARA

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală, dar parcă nici nu ai vrea să ieşi din rutină. A venit vremea să faci o schimbare în viaţa ta privată, chiar dacă nu îţi va fi deloc uşor. Ori te schimbi tu, ori îl schimbi pe el, altfel relaţia va deveni din ce în ce mai toxică!

Ambiţia te va duce pe culmile cele mai înalte ale succesului, însă nu te aştepta la rezultate peste noapte. Puţin câte puţin vei reuşi să ajungi unde îţi doreşti, iar ţelul tău nu este să fii bogată, ci să te descurci modest şi să poţi să îi ajuţi şi pe cei din jur. Este o perioadă bună pentru proiecte noi şi investiţii.

Eşti destul de sensibilă şi vulnerabilă în această săptămână, însă măcar nu te vei lovi de probleme serioase de sănătate. Cu toate că exagerezi din multe puncte de vedere, organismul tău se ţine bine şi nu cedează. Trebuie să ai mai mare griă cu stresul şi să îţi protejezi nervii de emoţii inutile!

BALANTA

Unele probleme sentimentale îşi vor găsi rezolvarea în această săptămână, însă cu eforturi atât din partea ta, cât şi a iubitului. Dacă nu puteţi renunţa unul la celălalt, aţi face bine să luaţi măsuri, altfel vă veţi îngreuna viaţa unul altuia. E nevoie de mai multe dovezi de iubire pentru a reaprinde flacăra. 

Te descurci foarte bine la locul de muncă, iar rapiditatea cu care te adaptezi la schimbare îţi va fi apreciată. Chiar dacă nu vei primi vreun bonus sau o mărire de salariu, eşti mulţumită de situaţia ta financiară şi nu te dai peste cap pentru a avea mai mult. Este de apreciat faptul că eşti echilibrată!

Te vei descurca în această săptămână cu toate că vei resimţi oboseala pe propriul corp. Este foarte important ca după ce termini ce este urgent, să reuşeşti să îţi iei câteva zile libere pentru a-ţi reîncărca bateriile. Nu este nimic mai important decât sănătatea, aşa că nu ignora nici cel mai mic semnal de alarmă ori durere!

SCORPION

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să faci ca relaţia în care eşti angajată să meargă din ce în ce mai bine. Simţi că trebuie să treci la nivelul următor şi ar trebui să abordezi acest subiect în discuţiile tale cu iubitul. Dacă eşti singură, e posibil ca cineva cu care intri în contact foarte des să îţi declare iubirea.

Nu te lăsa păcălită de către cei din jur şi nici întoarsă din drum în această săptămână. Urmează-ţi planurile ca şi până acum şi cu siguranţă vei reuşi să ai rezultate palpabile. Invidia celor din jur te-ar putea pune pe gânduri, însă te va şi impulsiona în acelaşi timp să dai tot ce ai tu mai bun!

E posibil ca o problemă de sănătate să te ţină departe de planurile pe care ţi le-ai făcut pentru această săptămână. Nu trebuie să te îngrijorezi prea tare, însă nici să amâni la nesfârşit o vizită la medic. Odată ajunsă acolo va trebui să respecţi cu sfinţenie sfaturile specialistului!

 

Citeşte mai multe, pe eva.ro