Horoscopul secretelor: Ce SEMNE îl dau de gol atunci când place pe cineva, în funcţie de zodie

Când simţi că ţi se aprind călcâiele după alesul inimii tale, parcă nu îţi vine să dai cărţile pe faţă prea devreme, nu-i aşa? Zodia te dă de gol, însă, prin semne mai mult sau mai puţin evidente care trădează sentimentele ce încolţesc în inima ta.

11 mart. 2016, 09:27
Horoscopul secretelor: Ce SEMNE îl dau de gol atunci când place pe cineva, în funcţie de zodie

Astfel, în funcţie de semnul zodiacal, există anumite modificări ale comportamentului care arată că ai vrea o relaţie cu el. Aceste semne sunt valabile şi în cazul în care vrei să ştii dacă el te place.

Berbec

Încetineşti ritmul pentru a te asigura că persoana de lângă tine se simte confortabil şi este mulţumită? Ei bine, e semn clar că inima începe să o ia la goană în direcţia potenţialului partener.

Berbecii sunt independenţi şi dornici de aventură. Sunt obişnuiţi să facă lucrurile după bunul plac şi nu le teamă că lucrurile ar putea lua o întorsătură neplăcută. Berbecii nu sunt obişnuiţi să aibă pe cineva alături, fiindcă adesea se tem că persoana îi va încetini şi le va pune piedici în drumul către noi aventuri. Cu atât mai puţin sunt obişnuiţi să le pese dacă acea persoană mai este sau nu prezentă în peisaj.

Citeşte mai multe pe feminis.ro.