Horoscopul sexual al lunii iunie

Iată cum se arată luna iunie din punct de vedere amoros.

02 iun. 2013, 20:32
Horoscopul sexual al lunii iunie

Berbec

Luna Noua din 8 iunie iti aduce noi oportunitati de a-ti intalni jumatatea. Culoarea care iti poarta noroc in aceasta luna este rosu. Dupa 15 iunie persoana pe care o intalnesti la inceputul lunii pare a fi sufletul pereche, insa trebuie sa fii atent. Nu lua niciun angajament pana la data de 23 iunie. Spre sfarsitul lunii, dupa data de 29, ai parte de cateva zile agitate.

Cupluri:Luna Noua aduce in relatie un plus de romantism si erotism. Va lasati imaginatia sa zburde si va manifestati din plin dragostea. Nu aveti nicio problema majora, iar dupa 29 iunie relatia are un alt boom din punct de vedere amoros.

Taur

N-ai limita cand vine vorba de iubire. Luna Noua aduce un plus de erotism. O persoana de sex opus pare a fi perechea pe care o asteptai de mult. Dupa 23 iunie petreceti momente magice, intense, insa dupa 27 iunie se anunta niste mici animozitati. Depinde de tine daca vrei sa continui sau nu idila infiripata.

Cupluri: Luna Noua din 8 iunie aduce numai lucruri bune in cupluri. Sentimentele sunt reciproce, relatia se sudeaza, va bucurati de momente magice. Spre finalul lunii, dupa 23 iunie se anunta momente tensionate, pline de adrenalina. Totul pare a se rezolva dupa 29 iunie.

Gemeni

Luna Noua din 8 iunie aduce cu sine mai multe intalniri amoroase din care speri sa rezulte o relatie de lunga durata. Pentru prima data simti ca pui interesele altcuiva pe primul loc. Analizeaza-ti bine sentimentele si ai grija la deciziile pe care le iei, in special dupa data de 29 iunie, cand pare ca tu si noua cucerire veti merge in directii diferite.

Cupluri: Luna Noua creeaza o atmosfera propice pentru momente de intimitate. Dupa 15 iunie se preconizeaza discutii serioase despre casatorie. Atentie la sentimente dupa 23 iunie, intrucat se pare ca ai accese de gelozie care nu vor face deloc bine relatiei de cuplu. Totul reintra in fagasul normal dupa 29 iunie.

Rac

Luna Noua din 8 iunie iti aduce in cale o persoana care te intriga. Iti pui in functiune toate abilitatile de seductie, timiditatea dispare ca prin farmec si spui exact lucrurile care trebuie pentru a o cuceri. Dupa 29 iunie  pare ca totul se indreapta catre o relatie serioasa.

Cupluri: Luna Noua are efecte benefice asupra relatiei. Scapi de orice urma de gelozie, iti dai seama ca partenerul de viata te iubeste cu adevarat. Dupa 23 iunie incepeti discutii pentru a trece la un nivel superior al relatiei: o casatorie sau un copil.

Leu

Luna Noua din 8 iunie aduce momente magice. O fosta iubire revine in viata ta si te simti mai viu ca niciodata. Dupa 29 iunie se anunta adevarata explozie de artificii. Crezi ca a venit timpul sa legi o relatie pe termen lung cu aceasta veche pasiune.

Cupluri: Dai dovada de multa energie care ia prin surprindere partenerul de viata. Dorinta sexuala creste, esti pasional si inventiv. Dupa 23 iunie se anunta si mai mult erotism in cuplu.

Fecioara

Simti ca nu ai noroc in dragoste, iar Luna Noua pare sa nu-ti aduca nimic nou. Incepi sa crezi ca nu esti o persoana interesanta si sexy. Lucrurile se schimba, insa, dupa 23 iunie, cand, se pare, cineva din anturajul tau iti marturiseste ca te iubeste in secret. Incepi sa visezi, astfel, la noi perspective erotice.

Cupluri: Luna Noua aduce discutii despre casatorie sau un copil. Aceasta ar insemna o incununare a sentimentelor care te leaga de partenerul de viata. Spre sfarsitul lunii se anunta cateva disensiuni din pricina faptului ca esti prea preocupat de cariera, insa lucrurile se vor remedia dupa 29 iunie.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro