HOROSCOPUL SEXUAL al lunii mai. Află ce ţi-au pregătit astrele

Vezi ce-ţi rezervă astrele din punct de vedere amoros în luna mai 2013.
Alina Costache
28 apr. 2013, 20:39
HOROSCOPUL SEXUAL al lunii mai. Află ce ţi-au pregătit astrele

Berbec

Luna mai se pare a fi foarte prospera pentru Berbeci, cu reale sanse pentru logodna sau casatorie. Aceasta luna este dinamica, iar viata ta sexuala cunoaste noi culmi. Vor fi incantate sa flirteze cu Berbecii persoanele nascute in zodia Sagetatorului. Dai dovada de multa energie in pat, esti romantic si pasional. Daca esti singur, ai tendinta de a „invarti” mai multi parteneri.

Taur

Din toate lunile anului, luna mai este cea mai de varf, din punct de vedere sexual, pentru Tauri. Faci tot posibilul sa-ti imbunatatesti viata sexuala, iar toate aceste lectii iti vor prinde bine de-aici incolo. Loial, pasional si, mai ales, incapatanat, nimic nu te opreste din a-ti satisface placerile tale si pe ale partenerului. Iar stradania ta va fi recompensata din plin cu dragostea persoanei iubite.

Gemeni

Luna mai aduce pentru Gemeni o revigorare a vietii sexuale. Intreg anul este pentru Gemeni ca un roller coaster, insa luna mai pare putin mai linistita. Incantatori si seducatori, Gemenii au parte de momente suprinzatoare. Taurii si Scorpionii se anunta a fi partenerii perfecti pentru persoanele singure din zodia Gemenilor.

Rac

Luna mai are aspecte pozitive si pentru nativii din Rac. Timizi de felul lor, Racii isi depasesc barierele si dau dovada de un curaj iesit din comun. Ceea ce are drept rezultat o multime de oportunitati in plan sexual. Weekend-uri romantice ii asteapta pe cei singuri. Un coleg de serviciu sau cineva din cercul de prieteni isi declara sentimentele care sunt mai mult decat o simpla simpatie.

Leu

Increzator in fortele proprii, sanatos si prosper, te gandesti sa-ti largesti familia. S-ar putea insa ca lucrurile sa nu iasa tocmai asa cum ti-ar dorit si tocmai din aceasta cauza pot aparea unele disensiuni cu partenerul de viata. Este recomandat sa nu iti pierzi cumpatul si sa intelegi si punctul de vedere al persoanei iubite.

Fecioara

Reusesti sa depasesti anumite blocaje si sa te bucuri din plin de viata sexuala. Se imbunatateste un aspect in viata profesionala, iar acest lucru contribuie la declansarea unor schimari in plan afectiv. Siguranta de sine te face mai atragator in fata persoanelor de sex opus. Flitezi la tot pasul, iar persoana de langa tine este entuziasmata. Esti jucaus si flexibil, vorbaret si seducator. Se intrezaresc si cateva calatorii pe care le transformi in escapade amoroase alaturi de partenerul de viata. Spre finalul lunii se anunta si cateva disensiuni in cuplu, insa daca lasi ego-ul deoparte totul se va rezolva foarte usor.

Balanta

Iti dai toata silinta sa te reinventezi si sa dezmortesti viata sexuala. Iti faci alti prieteni care iti pot aduce alti potentiali parteneri de sex. Esti foarte vorbaret, iar asta este un plus in fata potentialilor rivali. Cineva din zodia Scorpionului pare a fi partenerul ideal. Sincer, la fel de vorbaret, acesta iti ofera un feedback promitator.

Scorpion

Dragoste, relatie pe termen lung, logodna, casatorie. Acestea sunt cuvintele-cheie pentru Scorpioni in luna mai. Vei socializa extrem de mult: fie ai intalniri, participi la nunti si botezuri. Fiecare dintre aceste evenimente aduce in viata ta potentiali parteneri de cuplu. Lucrurile par a se concretiza insa, luna viitoare.

Sagetator

Daca inceputul lunii nu pare promitator din punct de vedere amoros, dupa mijlocul lunii mai se anunta oportunitati clare. Poate cineva de la serviciu, poate un apropiat iti face ochi dulci si depasiti bariera de “doar prieteni”. Este posibil ca aceasta persoana sa fie din zodia Berbecului, Balanta sau Rac.

Capricorn

Dragoste, sex, bani, putere, status si success. Iata cuvintele-cheie ale lunii mai pentru Capricorni. Sarmul tau natural aduce oameni noi in jurul tau. Daca faci parte din tabara celibatarilor se anunta o intalnire fierbinte cu cineva de sex opus din zodia Fecioarei. Nu trebuie sa te dai peste cap ca sa o cuceresti. Doar sa fii tu insuti, vesel si plin de viata.

Varsator

Esti vesel si optimist. Desi se anunta cativa “norisori” in viata amoroasa, gasesti solutiile pentru a-i indeparta. O escapada romantica, o a doua luna de miere, te va apropia si mai mult de partenerul de cuplu. Persoanele singure vor avea o viata sociala activa, vor participa la petreceri, intalniri, reuniuni unde isi vor etala sarmul cuceritor.

Pesti

Esti implicat prea mult in munca de la birou si uiti de viata sentimentala. Daca nu te opresti putin sa te organizezi s-ar putea sa ramai singur pana la adanci batraneti si sa-ti para rau. Ai grija si de acest aspect al vietii tale.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!