Horoscopul sexual al săptămânii 22-28 iunie. Astrele sunt generoase cu multe zodii

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 22-28 iunie.

21 iun. 2015, 19:48
Horoscopul sexual al săptămânii 22-28 iunie. Astrele sunt generoase cu multe zodii

Berbec

Marti, miercuri si joi sunt cele mai norocoase zile din punct de vedere amoros. Ai un calendar social incarcat, iar daca esti singur aceste iesiri pot deveni oportunitati in gasirea unui partener de cuplu. Esti ca un magnet pentru persoanele de sex opus, iar acest lucru iti creste increderea de sine. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, cele mai bune zile vor fi vineri, sambata si duminica. 

Taur

Ziua de luni iti dezvaluie multe oportunitati de a fi romantic. Ii trimiti mesaje siropoase partenului de cuplu. Nu este exclus nici sa faci (sau sa primesti) o cerere in casatorie. Daca esti singur, cele mai prielnice zile pentru a-ti intalni jumatatea par a fi marti, miercuri si joi. Weekend-ul se anunta „fierbinte” atat pentru cei singuri, cat si pentru cei care sunt intr-o relatie.

Gemeni

Iti faci planuri romantice pentru toata saptamana, insa, ca de obicei, socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ. Planurile iti pot fi date peste cap de chestiuni legate de job. Nu strica sa fii putin mai flexibil si sa nu renunti imediat la ce ti-ai propus. Cu putina concentrare si aranjare a prioritatilor le poti rezolva pe toate. Weekend-ul poate aduce o cerere in casatorie. Este recomandat sa nu te grabesti.

Rac

Incepi saptamana in forta. Inca de luni flirtezi cu o persoana pe care ai cunoscut-o la o iesire “plictisitoare” cu prietenii. Zilele ce vor urma vor fi pline de tatonari. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, pot aparea cativa nori in viata voastra. Este recomandat sa cereti sfatul apropiatilor in cazul in care nu puteti rezolva singuri situatia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO