HOROSCOPUL SEXUAL al săptămânii 9-15 decembrie

Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere amoros, în săptămâna 9-15 decembrie 2013.

08 dec. 2013, 20:30
HOROSCOPUL SEXUAL al săptămânii 9-15 decembrie

Berbec

Nu eşti într-o formă prea bună. Energia ta debordantă este acum la cote de alertă. Eşti melancolic şi nu te poţi concentra oricât de tare te-ai strădui. Poate că ar trebui să te odihneşti mai mult şi să nu îţi mai forţezi limitele.

Taur

Te simţi în siguranţă alături de partenerul de viaţă, dorinţele şi nevoile tale sunt satisfăcute de persoană iubita. Îţi îndrepţi întreaga atenţie către partenerul de cuplu şi spre persoanele despre care simţi că au nevoie de un sprijin emoţional.

Gemeni

Starea ta de concentrare nu se află la cel mai mare nivel. Nu observi detaliile care altă dată pur şi simplu îţi săreau în ochi. Toate trăirile în cuplu ţi se par vagi şi nu îţi dai seama dacă sunt reale sau pure impresii.

Citeşte şi HOROSCOP. Numere norocoase pentru Revelion şi Crăciun, în funcţie de luna naşterii

Rac

Te simţi în deplină legătură cu tine însuţi, dar şi cu oamenii din jurul tău. Te consideri mai puternic, mai empatic şi mai iubitor. De altfel, dragostea pluteşte în aer şi persoana iubită se bucură de toată atenţia şi afecţiunea ta.

Leu

Eşti cu capul în nori. Nu te poţi concentra nici pe problemele ce ţin de viaţa amoroasă, nici pe cele legate de job. Acesta poate fi un lucru bun dacă dai frâu liber imaginaţiei şi devii creativ. Starea în care te afli îţi poate da idei pentru viitor.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO