HOROSCOPUL SEXUAL pentru săptămâna 15-21 aprilie

Horoscop sexual, săptămâna 15-21 aprilie 2013.  Iată ce-ţi rezervă astrele din punct de vedere amoros în perioada 15-21 aprilie 2013.

14 apr. 2013, 19:58
HOROSCOPUL SEXUAL pentru săptămâna 15-21 aprilie

Berbec

Esti spontan de felul tau, si chiar se intampla ca toate lucrurile pe care ti le programezi sa iti iasa prost. Asa ca nu te mai chinui. Urmeaza-ti instinctul si fa ceea ce crezi ca este mai bine. Spre sfarsitul saptamanii vei cunoaste pe cineva in care vezi pe cineva cu potential spre o relatie de lunga durata. Merita sa incerci. Daca formezi deja un cuplu, spre finalul saptamanii vei marca un eveniment deosebit alaturi de prsoana iubita.

Taur

E ceva vreme de cand n-ai mai fost la o intalnire in adevaratul sens al cuvantului, atat de mult incat vei spune „DA” primei persoane care te invita. Insa tot ce trebuie sa faci este sa preiei fraiele vietii tale, sa iesi in oras cu prietenii, sa dai de stire ca esti „pe piata” si sa cauti pe cineva compatibil cu tine. Daca esti deja implicat intr-o relatie, lucrurile iti vor merge ca pe roate. Tu si partenerul de viata faceti o echipa buna pe toate planurile.

Gemeni

Reteaua de prieteni, familie, colegi de serviciu si vecini este in alerta. Cu totii se straduiesc sa-ti gaseasca o pereche si te trimit pe la tot felul de blind date-uri. Esti extrem de capricios si niciuna dintre persoanele cu care te intalnesti nu-ti este pe plac, la fiecare gasesti cate ceva de comentat. De fapt esti cu gandul la un „ex” care nu iti iese din cap. Daca ai deja pereche vei avea o saptamana de neuitat. ESti plin de energie si nimic nu-ti sta in cale pentru a satisface persoana de langa tine.

Rac

Te bate gandul sa reinnozi relatia cu un „ex”, mai ales ca te intalnesti cu respectiva persoana din ce in ce mai des, absolut intamplator si te gandesti ca poate, nu e chiar intamplator. Chiar daca toata lumea merita o a doua sansa, fii totusi cu bagare de seama. Daca formezi deja un cuplu, incepi sa ai suspiciuni asupra partenerului de viata. Este adevarat ca gelozia are si ea partile ei bune, insa daca duci totul la extreme s-ar putea sa pui prea multa presiune asupra relatiei.

Leu

Iti place la nebunie sa cunosti oameni noi, sa explorezi lucruri noi. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa transformi absolut orice persoana noua intalnesti intr-un potential partener de cuplu. Daca esti deja implicat intr-o relatie, vei explora noi laturi in ceea ce priveste amorul. Esti oricum o fire aventuroasa, iar partenerul de viata nu apuca sa se plictiseasca alaturi de tine.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.