Horoscopul sexual pentru săptămâna 16-22 septembrie

Iată ce îţi rezervă astrele din punct de vedere amoros în perioada 16-22 septembrie 2013.

15 sept. 2013, 19:24
Horoscopul sexual pentru săptămâna 16-22 septembrie

Berbec

Dragostea şi romantismul fac deliciul săptămânii. Încrederea în partenerul de viaţă este deplină şi relaţia este din ce în ce mai solidă. Comunicarea este bună şi niciun nor nu vă va umbri zilele acestea.

Taur

Simţi că partenerul de viaţă are un secret pe care îl păstrează cu sfinţenie. Nu ştii despre ce e vorba şi vrei să afli neapărat. Îţi poţi face curaj şi să întrebi. Nu multe de pierdut, ci foarte multe de câştigat.

Gemeni

Simţi că eşti dat la o parte şi că partenerul de viaţă nu te lasă să te implici în problemele pe care le are. Trebuie însă să o faci să înţeleagă că relaţia dintre voi este şi la bine şi la greu.

Rac

Ai o săptămână în care pasiunea pluteşte în aer şi vrei să o experimentezi din ce în ce mai mult. Relaţia platonică pe care o ai cu o persoană de sex opus pare că se transformă în ceva mai serios.

Leu

Atragi cu foarte multă uşurinţă atenţia persoanelor de sex opus. Însă inima ta este „luată”. Trebuie doar să-ţi faci curaj să-i şi mărturiseşti. Nu aştepta prea mult pentru că rişti să pierzi definitiv ocazia.

Citeşte continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/problemesex/stiri/horoscop-sexual-saptamanal-16-22-septembrie/