Horoscopul sexual săptămânii 13-19 octombrie

Iată ce va rezervă astrele din punct de vedere amoros, în săptămâna 13-19 octombrie 2014.

12 oct. 2014, 19:24
Horoscopul sexual săptămânii 13-19 octombrie

Berbec

Luni şi marţi pot apărea câteva disensiuni în relaţia de cuplu şi te simţi copleşit de evenimente. Treptat, îţi revii şi te bucuri de energie, pe care o consumi alături de persoana iubita. Weekend-ul se anunţă perfect pentru un cuplu de îndrăgostiţi.

Taur

Simţi nevoia unei persoane speciale în viaţa ta şi faci tot posibilul să o întâlneşti. Ieşi cu prietenii, mergi la petreceri, eşti atent în stânga şi în dreapta. Eşti deschis la orice posibilitate. În weekend se anunţă o întâlnire cu o persoană incitantă.

Citeşte şi HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele în prima zi a săptămânii

Gemeni

Începi săptămâna frustrat. Ţi se întâmplă lucruri care pur şi simplu te scot din minţi. Dacă te linişteşti puţin şi afli care este cauza, poate găseşti o rezolvare. Nu sunt excluse nici câteva certuri cu partenerul de cuplu. Din fericire, apele se mai liniştesc miercuri-joi.

Rac

S-ar putea să ai câteva probleme în cuplu, însă nu ar trebui să îţi faci griji, pentru că există rezolvare. Totul este să lucraţi ca o echipă, altfel puteţi să scăpaţi lucrurile de sub control. Când vei reuşi să treci peste orgoliu, vei avea surpriză să afli că faci o echipă perfectă cu partenerul de cuplu.

Leu

Ai răbdare să comunici cu partenerul de viaţă, dar ai tendinţa de a fi manipulator. Aminteşte-ţi însă că în relaţie nu trebuie să faci pe şeful, nici tu, nici partenerul de viaţă. Spune ceea ce simţi fără să îţi invalidezi iubitul/iubita.

Citeşte continuarea pe PROBLEMESEX.RO