Horoscopul sexual: zodii devoratoare de bărbaţi

Horoscopul sexual: cele mai mari devoratoare de barbati. Nu toate femeile au un apetit sexual ridicat si deschidere mare catre relatii pasagere cu persoanele de sex opus. In horoscop sunt cateva zodii care debordeaza de senzualitate si atrag barbatii prin tehnici de seductie si manipulare. Horoscopul sexual spune ca barbatii pot cadea prada foarte usor acestui tip de femei care stapanesc foarte bine arta seductiei.

04 sept. 2018, 12:46
Horoscopul sexual: zodii devoratoare de bărbaţi

Zodii devoratoare de barbati: BERBEC

Horoscopul sexual spune ca nativele din Berbec sunt persoane foarte extravagante si senzuale. Datorita acestor trasaturi, barbatii sunt atrasi de femeile Berbec si acestea reusesc sa fie independente si nu permit sa le fie incalcat spatiul personal. Chiar daca aparent sunt foarte reci si adevarate devoratoare de barbati, femeile din zodia Berbec au nevoie de dragoste, afectiune si respect.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului pedofil. Eugen Stan, mărturii şocante despre victimele sale

Zodii devoratoare de barbati: GEMENI

Horoscopul sexual le descrie pe femeile din Gemeni ca fiind adevarate cuceritoare. Nativele din Gemeni iubesc sa socializeze si sa cunoasca oameni noi si aceasta apetenta pentru socializare le face de multe ori sa calce stramb chiar daca sunt implicate intr-o relatie serioasa.

Zodii devoratoare de barbati: PESTI

Femeile din zodia Pesti sunt ca un magnet pentru barbati, desi au caractere destul de dificile. Horoscopul sexual spune ca, desi atrag foarte multi barbati, femeile din zodia Pesti sunt dedicate persoanei iubite si sunt capabile de multe sacrificii atunci cand sunt implicate intr-o relatie.

Continuarea articolului pe kfetele.ro.