Horoscopul SEXULUI pentru luna AUGUST! Cele doua eclipse aduc DEZASTRE in iubire! Cine va avea o nouă relaţie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna august 2017

01 aug. 2017, 09:35
Horoscopul SEXULUI pentru luna AUGUST! Cele doua eclipse aduc DEZASTRE in iubire! Cine va avea o nouă relaţie

Berbec

Cea mai buna strategie pentru aceasta luna este sa tii cont de imaginea de ansamblu. Cele doua eclipse din aceasta luna fac ca emotiile sa fie la cote ridicate si nu sunt excluse dramatizari. Comunicarea poate fi deficitara dupa 12 august, cand Mercur este retrograd. Pot aparea neintelegeri si lupte pentru “putere” in cuplu. Certurile nu sunt neaparat rele, insa ai grija pentru ce sunt “bataliile”.

Taur

Esti pregatit? Sentimentele din luna august se vor simti profund. Este foarte posibil sa te simti obosit si sa le gestionezi destul de greu. Nici comunicarea cu ceilalti nu este stralucita si iti va fi destul de greu sa spui ceea ce iti doresti. In loc sa cauti acele lucruri care iti fac viata sau relatia mai sigure, incearca sa te faci pe tine o persoana mai buna. Fii tu schimbarea pe care o vrei de la viata!

Gemeni

Nu doar ca planeta care guverneaza zodia este retrograda, incepand din 12 august, mai sunt si doua eclipse care vor face emotiile mai puternice, iar comunicraea mai slaba. Te vei simti bizar si vei avea nevoie de mai mult timp pentru tine, pentru a-ti analiza trairile, nevoile. Asculta-ti inima ca sa fii sigur ca drumul pe care crezi ca vrei sa mergi este cel cu adevarat cel mai potrivit pentru tine.

Rac

Luna, astrul care iti guverneaza zodia, este putin ocupata luna aceasta. Iar asta inseamna ca vei avea ceva de lucru in a-ti gasi echilibrul. Sentimentele vor fi intense, esti pregatit sa lucrezi cu ele? Oricat de rele, de bune sau de grele ar fi, ar trebui sa faci pace cu sentimentele tale. La jumatatea lunii august poate fi o cumpana in relatia de cuplu: te gandesti serios ce vei face si ce drum vei lua. Atentie sa nu te atasezi prea mult de trecut! Prezentul este cel care conteaza.

Mai multe detalii, pe kfetele.ro