Horoscopul Soarelui în zodia Taur. Cum te va influenţa timp de o lună

Pe măsură ce intră într-un nou semn, Soarele îţi luminează o anumită casă astrologică, în funcţie de zodia ta. Iată care vor fi influenţele asupra ta în perioada 21 aprilie – 21 mai, cât timp Soarele se va afla în zodia Taur.

17 apr. 2014, 15:29
Horoscopul Soarelui în zodia Taur. Cum te va influenţa timp de o lună

Taur
Soarele va intra în semnul tău, adică în prima casă astrologică, Casa Eu-lui. În această perioadă trebuie să-ţi faci ordine în viaţă, să te eliberezi de obiceiurile negative şi să-ţi aduni forţele pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce îţi doreşti. Poţi să faci schimbări importante, în toate aspectele vieţii. Este timpul pentru acţiune!

Gemeni
Soarele în Taur îţi aduce energie în casa a 12-a, a Viselor şi Imaginaţiei, ceea ce te va determina să-ţi reevaluezi viziunea asupra vieţii. Lasă pe plan secund viaţa socială şi concentrează-te mai mult pe propriile tale sentimente, ca să-ţi regăseşti calea potrivită. Relaxează-te, conectează-te cu propriile tale emoţii şi pregăteşte-te pentru schimbările pe care le poţi face când Soarele va intra în semnul tău.

Rac
Această perioadă este una excelentă pentru a-ţi face noi prieteni, pentru a te distra şi a socializa. Aflat în casa a 11-a, a Prietenilor, Soarele îţi va aprinde pur şi simplu viaţa socială. Întâlneşte-te cu cât mai mulţi oameni, participă la petreceri şi evenimente. Este o perioadă bună pentru a te conecta cu oamenii care te pot ajuta să-ţi împlineşti visurile.

Leu
Aflat în Taur, Soarele îţi “luminează” casa a 10-a, a Carierei. Este momentul să te concentrezi asupra realizărilor şi succesului. Asumă-ţi riscul de a face noi mişcări îndrăzneţe în viaţa profesională. Nu vei regreta.

Fecioară
Soarele se află în casa a 9-a, a Călătoriilor, ceea ce îţi aduce dorinţa arzătoare de a explora noi destinaţii. Este un moment ideal pentru aventurile de orice natură, fie că sunt fizice sau intelectuale. Excursiile şi vacanţele sunt acum mult mai uşor de organizat, iar totul pare să meargă strună din acest punct de vedere.

Balanţă
Soarele se află în casa a 8-a pentru tine, Casa Intimităţii şi a Sexualităţii. Lasă dorinţa să-ţi revitalizeze viaţa amoroasă. Fii pregătită să te reconectezi cu persoana iubită, să regăsiţi pasiunea de altă dată. Fii mai atentă la dorinţele şi sentimentele partenerului, dezvăluindu-i în acelaşi timp şi ceea ce simţi tu.

Scorpion
Aflat în casa a 7, a Parteneriatelor, Soarele în Taur îţi aduce relaţiile de orice natură în prim-plan, mai mult ca de obicei. Trebuie să găseşti o cale de a echilibra nevoile tale personale cu nevoile altora.

Săgetător
Soarele în Taur îţi energizează casa a 6-a, Casa Muncii şi a Sănătăţii, obligându-te să găseşti o nouă abordare pentru activităţile de rutină şi responsabilităţile de zi cu zi. Foloseşte această energie pentru a-ţi reevalua obiceiurile de la muncă şi cele care privesc îngrijirea propriei tale sănătăţi.

Capricorn
Aflat în casa a 5-a, a Dragostei şi a Copiilor, dar şi a Distracţiei şi Creaţiei, Soarele îţi revitalizează cheful de viaţă şi creativitatea. Este o perioadă numai bună să laşi copilul din tine “să-şi facă de cap”. Poţi să-ţi revitalizezi relaţia amoroasă, să te implici în activităţi alături de copiii tăi şi să acorzi mai mult timp hobbyurilor tale.

Vărsător
Aflat în casa a 4-a, Casa Familiei şi a Locuinţei, Soarele îţi aduce schimbări şi noutăţi în plan domestic. Poţi face schimbări acasă, redecorări sau renovări. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie.

Citeşte mai mult pe eva.ro