Horoscopul solar: Influenţa Soarelui pentru fiecare zodie

Pozitia Soarelui reprezinta, in fapt, zodia ta natala. Daca esti Berbec, atunci cand te-ai nascut, astrul de zi era in aceasta zodie. Ingresul Soarelui in fiecare zodie are un impact direct asupra nivelului de energie si asupra felului in care te manifesti in public.

21 oct. 2014, 14:03
Horoscopul solar: Influenţa Soarelui pentru fiecare zodie

Berbec

Cand Soarele intra in Berbec, nativul acestei zodii se simte mai sigur pe sine, mai increzator in fortele sale si mai energic decat de obicei. Din pacate, datorita caracterului exaltat al acestei zodii, in astfel de momente, Berbecii isi asuma riscuri mari, inutile, doar ca sa demonstreze ca pot si ca nu se tem de nimic, scrie Kudika.ro.

Nu fac acest lucru pentru ca simt o nevoie speciala de a se lauda, pentru ca aceasta ii insoteste pe tot parcursul vietii. Mai degraba, atunci cand soarele intra in zodia lor, ei vor sa se afirme ca temerari si deschizatori de drumuri.

Citeşte şi Horoscop Aztec: Află ce semn eşti şi ce spune acesta despre tine

De cele mai multe ori, ei isi implinesc scopurile, in ciuda risucruilor mari si deseori prostesti asumate. Totusi, atunci cand nu le ies ploile, nativii in Berbec se infurie usor si incearca sa fuga de responsabilitatea esecului.

Taur

In cazul Taurilor, atunci cand Soarele isi are ingresul in semnul lor, ei vor lasa deoparte latura romantica pentru care sunt recunoscuti, si pun accent pe partea materiala a vietii, in special pe cea financiara.

Este momentul prielnic pentru nativii care vor sa faca schimbari de cariera sau care vor sa investeasca in ceva. De regula sunt cumpatati la bani si in aceasta faza a Soarelui nu vor face exceptii insa acum flerul lor in afaceri este mult mai ascutit si pot lua decizii care, pe termen lung, nu doar ca le pot echilibra bugetul dar il pot dubla daca stiu sa isi joace cartile.

Trebuie sa fie mai atenti la partenerul de viata in aceasta perioada, care se poate simti neglijat pentru ca Taurii se axeaza acum pe aspectele financiare.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce vor femeile de la bărbaţi, în funcţie de zodie. Ele nu ar vrea ca ei să ştie aceste lucruri

Gemeni

In general, Soarele in Gemeni este un mesager al vestilor bune. Acesti nativi comunica usor de fel insa in aceasta perioada, au un avant nou care ii va duce mereu in centrul atentiei. Au o imaginatie bogata si este un moment prielnic pentru a-si lansa proiecte pe cont propriu.

Si in dragoste au mai mult succes pentru ca sunt mai sarmanti, mai carismatici si mai atenti la cei din jurul lor. In acelasi timp, sunt foarte originali iar acest lucru va incita potentialii parteneri.

Pentru cei care au deja o relatie stabila, aceasta este o perioada a incercarilor pentru ca vor fi tentati sa insele, tocmai din cauza succesului de care se bucura.

Continuarea horoscopului pe Kudika.ro.