Horoscopul special al NOROCULUI din această săptămână! Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii din perioada 11-16 aprilie 2023

Deși nu este una dintre cele mai bogate săptămâni în evenimente astrale, săptămâna se anunță cel puțin la fel de interesantă. Pe măsură ce Venus se intră în Gemeni și iar Luna are ultimul pătrar în Capricorn, se deschide spațiul pentru decizii care pot schimba viața.

11 apr. 2023, 05:54
Horoscopul special al NOROCULUI din această săptămână! Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii din perioada 11-16 aprilie 2023

Zilele norocoase ale săptămânii. Evenimentele din această săptămână te ajută să înțelegi de ce te agăți și blochezi abundența pe care o cauți. Vezi clar că Universul nu te-a abandonat, ci doar că nu puteai vedea darurile pe care ți le oferea. Și, pe măsură ce faci acest lucru, viața înflorește brusc și îți revigorează sufletul, dându-ți speranța că cele mai bune zile din viața ta abia de-acum urmează.

Iată care sunt cele mai norocoase zile din săptămâna 10-16 aprilie 2023 pentru fiecare zodie în parte!

BERBEC
13 aprilie

Arată-ți puterea! Ai o voce interioară cu privire la modul în care ești văzut de ceilalți, în special în viața ta profesională, care te descurajează să găsești succesul și împlinirea. Ultimul pătrar de Lună din Capricorn te încurajează să reflectezi la ceea ce crezi în mod inerent despre tine și capacitățile tale, asigurându-te că renunți la tot ce ai depășit pentru a merge mai departe cu încredere.

Citește și: Zodii de care ar fi mai bine să te ferești. Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cei mai mincinoși nativi

Zilele norocoase pentru TAUR
13 aprilie

A experimenta viața este cea mai mare aventură. Pentru a putea îmbrățișa oportunitățile de expansiune, lasă-te purtat de chemarea sufletului tău și te va aduce întotdeauna către cea mai uimitoare dintre destinații. Dar pentru a face asta, trebuie să încetezi cu gândurile că acea viață abundentă nu îți este menită. Dă-ți voie să visezi la mai mult. Încearcă lucruri noi și experimenteză uimirea pe care o oferă viața. Astfel încât să-ți poți crea propriul noroc.

Horoscop primăvara 2023: Visele acestor zodii se pot împlini în sfârşit

Zilele norocoase pentru GEMENI
11 aprilie

Pentru a putea experimenta norocul, devine din ce în ce mai important să-ți onorezi propriul adevăr. Acest aspect al adevărului este înrădăcinat în ceea ce ai nevoie și dorești de la viață față de fluxul nesfârșit de gânduri care te trage în direcții diferite. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Venus din zodia ta se aliniază cu Pluto din Vărsător, există o realizare sau o înțelegere importantă bazată pe propriul tău adevăr care te poate ajuta să iei îndoieli și mai mari. Nu te mai îndoi! Ai încredere că viața te poate duce acolo unde îți dorești.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.