Horoscopul suferinţei: ce drame te aşteaptă în următorii 5 ani

Dacă în acest an unele zodii au fost binecuvântate cu noroc și au avut o influență benefică din partea astrelor, în următorii 5 ani acest lucru se va schimba. Conform specialiștilor în previziuni astrologice, anumite zodii vor trece prin adevărate drame.

31 iul. 2017, 15:17
Horoscopul suferinţei: ce drame te aşteaptă în următorii 5 ani

Iată ce prevede horoscopul suferinței în următorii 5 ani!

Berbec

În cazul tău, suferința va începe să își facă simțită prezența începând cu 2018. Vei avea parte de schimbări majore în relația de cuplu. Fie că este vorba de o despărțire temporară sau de una definitivă, acest lucru îți va aduce multă suferință și regret. Vei avea impresia că totul se întoarce împotriva ta, însă astrele te vor ajuta să treci cu bine peste această dramă. Vei începe să apreciezi mai mult ceea ce ai și vei reuși să găsești o persoană specială, care să te accepte așa cum ești.

Taur

Deși în următorul an vei fi încununat de succes, se pare că astrele te vor face să pierzi, în 2019, o mare parte din câștigurile financiare. Nimic nu vine fără un preț, iar succesul tău răsunător se va transforma într-o perioadă de agonie, în încercarea de a oferi stabilitate familiei. Vei suferi mult din această cauză și te vei învinovăți pentru faptul că nu vei putea să oferi un anumit nivel de bunăstare familiei. Spre finalul anului 2020 toate aceste lucruri se vor îndrepta, iar fericirea și liniștea își vor face din nou loc la tine în familie.

Gemeni

Toate neînțelegerile din relația de cuplu vor avea un final nefericit în următorii 5 ani. Vei prefera să te desparți de persoana alături de care ai construit o familie, iar acest lucru va fi urmat de regrete și remușcări. Această relație nereușită va avea consecințe directe asupra stării tale de spirit și a modului în care vei privi viața, și tocmai de aceea vei prefera să rămâi singur de acum încolo, izolat, fără prieteni.

Rac

Suferința ta din următorii 5 ani se va manifesta pe plan fizic. Sănătatea ta va fi pusă la încercare și vei trece prin multe clipe grele, însă vei reuși să îți recapeți starea de sănătate și să te bucuri de libertatea de mișcare din nou.

Leu

Începând cu 2018, viața amoroasă va fi încununată de iubire și de multe momente de fericire. Acest lucru vine cu un preț. Vei avea parte de o ceartă serioasă cu un vechi prieten din cauza relației tale actuale. Pentru a pune capăt conflictului va trebui să alegi între iubire și prietenie, iar decizia ta va fi în favoarea relației de cuplu. Deși nu îți vei arăta sentimentele, faptul că ai pierdut un prieten bun îți va aduce multă suferință și mâhnire. Nu trebuie să disperi din acest motiv, deoarece niciodată nu este prea târziu pentru iertare.

Citeşte mai mult pe divahair.ro