Horoscopul ţigănesc pentru luna septembrie. Pentru cine urmează o perioadă plină de reuşite

Horoscopul tiganesc este recunoscut pentru puterea de a prezice viitorul si norocul pe care ti l-a rezervat destinul.

05 sept. 2018, 07:16
Horoscopul ţigănesc pentru luna septembrie. Pentru cine urmează o perioadă plină de reuşite

Inca din trecut, poporul nomad avea un mod de viata aparte, iar misticismul era o parte foarte importanta a vietii lor. Ei preziceau tot si voiau mereu sa afle ce se va intampla cu viata lor, mai ales ca acestia calatoreau frecvent. Si-au creat propriile semne zodiacale, iar acestea sunt: Pumnalul, Coroana, Sfesnicul, Roata, Clopotul, Moneda, Cutitul, Toporul, Potcoava, Cupa, Capela – toate amintesc de conditia lor de calatori, de ghicitori, dar si de oameni… iuti la manie.

Citeşte şi Dumnezeu le-a dat cel mai bun suflet. Zodiile care iubesc cel mai mult

Potrivit acestui horoscop, luna septembrie se anunta una tumultuoasa pentru cateva zodii. Iata pe cine loveste norocul si cine are parte de necazuri:

PUMNAL – BERBEC: Pentru tine luna septembrie nu poate fi decat una plina de reusite. Norocul la bani va fi urias, spre deosebire de alte luni.

COROANA – TAUR: Ai parte de multe zile norocoase, in special dupa jumatatea lunii. Norocul in dragoste bate la poarta inimii tale din 15 septembrie incolo.

SFESNIC – GEMENI: Pentru tine prima luna a toamnei e una roditoare. Culegi roadele unei munci intense.

ROATA – RAC: Pleci de la niste idei preconcepute, dar vei avea ocazia sa ajungi acolo unde iti doresti. Succesul e de partea ta toata luna.

STEA – LEU: Ai parte de multe momente frumoase mai ales din punct de vedere amoros. Iti gasesti marea dragoste.

CLOPOT – FECIOARA: Luna septembrie vine cu multe momente extraordinare mai ales din punct de vedere sentimental. Este luna ta si obtii cam tot ceea ce iti doresti.

MONEDA – BALANTA: Treci mai departe cu multe emotii. Este luna in care descoperi adevaruri importante, adevaruri uluitoare despre oamenii pe care aveai impresia ca ii stiai.

Continuarea horoscopului pe ele.ro