HOROSCOPUL ŢIGĂNESC pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2015. Ce îţi rezervă Cupidon

HOROSCOP: Pe 14 Februarie, îndrăgostiții își celebrează ziua, evident, prin... iubire. Află ce îți rezervă astrele pentru Ziua Îndrăgostiților. Vezi ce spune horoscopul țigănesc despre rolul lui Cupidon pentru fiecare zodie.

06 feb. 2015, 16:24
HOROSCOPUL ŢIGĂNESC pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2015. Ce îţi rezervă Cupidon

HOROSCOPUL ȚIGĂNESC PENTRU ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. PUMNALUL (21 MARTIE – 20 APRILIE). Cei născuți în zodia Pumnalului vor avea parte de un Valentine s Day cum foarte rar au trăit în ultimii ani. Persoana iubită le va face o surpriză neașteptată sau chiar un anunț care va însemna un șoc pozitiv. Cei care nu au pe cineva s-ar putea să își găsească dragostea într-un bar.

COROANA (21 APRILIE – 20 MAI). Cei născuți sub Coroană au șanse foarte mari s-o facă lată fix de Ziua Îndrăgostiților. Și anume, ei vor dori să iasă în oraș la distracție, iar partenerul nu va fi foarte încântat, motiv pentru care pot apărea discuții aprinse. Ai grijă la impulsurile de moment pentru că, dintr-o ceartă banală, s-ar putea să rămâi fără persoana iubită chiar de Ziua Îndrăgostiților.

HOROSCOPUL ȚIGĂNESC PENTRU ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. SFEȘNICUL (21 MAI – 20 IUNIE). Dacă te-ai născut sub zodia Sfeșnicului nu vei duce lipsă de aventuri sexuale în preajma zilei îndrăgostiților. Tatonezi terenul pe toate fronturile și ai tendința de a-ți înșela partenerul de viață exact în cea mai importantă zi a relației voastre. Gândește-te dacă se merită o aventură de noapte pentru o relație de-o viață.

ROATA (21 IUNIE – 21 IULIE). Abțineți-vă să intrați cu cineva în polemică de Ziua Îndrăgostiților întrucât acest lucru vă poate lua tot cheful de sărbătorire alături de persoana dragă. Cei singuri nu își vor găsi dragostea de Ziua Îndrăgostiților, dar Cupidon le-a pregătit o surpriză câteva zile mai târziu, pe 18 Februarie.

HOROSCOPUL ȚIGĂNESC PENTRU ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. STEAUA (22 IULIE – 22 AUGUST). Nativii născuți sub stea vor avea steaua lor norocoasă pe 14 Februarie. Tot ceea ce partenerul de viață le-a promis până acum se va întâmpla în ziua îndrăgostiților, ceea ce va fi de-a dreptul flatant. Și aici ne referim la promisiuni mai degrabă de natură emoțională, sentimentală.

CLOPOTUL (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE). Nativii născuți sub zodia Clopotului vor fi ceruți în căsătorie de Ziua Îndrăgostiților, mai în glumă, mai în serios. Gândiți-vă bine dacă acceptați această ofertă care se ivește o dată într-un an.

HOROSCOPUL ȚIGĂNESC PENTRU ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR.MONEDA (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE). Persoana de care tocmai ce v-ați despărțit vă sună pentru a vă invita în oraș, însă nu aveți de gând să cedați acestor reîncercări de încălzire a ciorbei. Vă vedeți de treaba voastră și de prietenii adevărați, deși în suflet continuă zbuciumul

CITESTE MAI MULT PE REVISTA TEO