HOROSCOPUL TOAMNEI 2017: Cum stai cu banii, dragostea şi sănătatea în următoarele trei luni

HOROSCOPUL TOAMNEI 2017. Astrologul Elena Bunescu își spune cum îți va merge în dragoste și în carieră, dar și cum vei sta cu sănătatea și cu banii în următoarele trei luni!

29 aug. 2017, 09:12
HOROSCOPUL TOAMNEI 2017: Cum stai cu banii, dragostea şi sănătatea în următoarele trei luni

Horoscopul toamnei 2017 – BERBEC

DRAGOSTE: S-au adunat destui nori negri pe cerul relației tale de cuplu și dacă ai știut să îi îndepărtezi unul câte unul, urmează o perioadă mai senină. În octombrie începe o nouă etapă dificilă, în care fiecare va încerca să își impună voința asupra celuilalt, pe baza unor dorințe puternice.

CARIERĂ: Toamna aduce complicații la locul de muncă, de care vei fi tentat(ă) să scapi printr-o schimbare radicală, în septembrie. În octombrie îți vine mintea la cap și faci concesiile necesare pentru a asigura un climat de cooperare, fiindcă simți că e nevoie de asta. Din noiembrie încolo, evoluția profesională va depinde doar de tine și de revendicările pe care le vei avea.

SĂNĂTATE: Poți descoperi destule dezechilibre în septembrie, cele mai multe provocate de problemele personale, pe care le cari cu tine și le amesteci apoi cu cele de la muncă. Această încărcătură emoțională te destabilizează. În octombrie vei avea ocazia să te ocupi de vindecare, pas cu pas, și de recuperarea echilibrului psihic. În noiembrie poate începe o altă serie de probleme, din cauza unor pofte și dorințe pe care nu vei dori să le ții sub control.

BANI: Prima lună de toamnă este mai degrabă o lună de bilanț, în care vei ajunge la concluzia că poți și meriți mai mult. În octombrie vei și munci mai mult, ca să te apropii de noul tău obiectiv financiar. Din noiembrie încolo, timp de un an, vei privi această problemă a resurselor ca pe un război pe care trebuie să îl porți cu toți cei din jur, ca să obții ce consideri că ți se cuvine.

Horoscopul toamnei 2017 – TAUR

DRAGOSTE: În septembrie vei avea un cadru favorabil pentru a clarifica multe dintre neînțelegerile care au dus la complicații în relațiile cu cei dragi. Finalul lunii și prima jumătate a lunii octombrie te vor ajuta să vezi mai clar ce ai de făcut pentru a păstra armonia în relațiile sentimentale. Din octombrie încolo, timp de un an, vei avea ocazia să oficializezi o relație sau să renunți la una care este mult prea complicată.

CARIERĂ: Toamna aceasta se anunță a fi productivă pentru tine, mai ales prin numeroasele ocazii favorabile de a regla anumite relații de serviciu care nu funcționează cum trebuie. Din octombrie încolo, vei avea mai multe ocazii de a stabili noi colaborări, parteneriate, asocieri, toate oficiale și serioase, dar destul de problematice din cauza secretelor pe care ți le ascund ceilalți.

SĂNĂTATE: Ai avut un an la dispoziție pentru a te armoniza cu mediul, a face schimbări benefice și a-ți construi un nou stil de viață, unul prin care să-ți protejezi sănătatea. Acum vei merge mai departe pe drumul pe care l-ai ales. Stresul pe care îl generează situația din familie rămâne o posibilă sursă de probleme de sănătate, pentru mai mult timp de acum încolo.

BANI: În septembrie poți încerca să recuperezi sume care ți se cuvin, dar nu ți s-au dat. În octombrie, banii vin de pe urma muncii proprii, cu mici bonusuri asigurate o bună relație bună cu superiorii. Din a doua decadă a lunii octombrie încolo, va trebui să fii atent(ă) la oferte și contracte – de fapt, la tot ce apare nou.

Horoscopul toamnei 2017 – GEMENI

DRAGOSTE: Ai o viață sentimentală diversificată, poate chiar complicată, dar în următoarele trei luni va trebui să o clarifici. Vei avea multe momente favorabile pentru a lua decizii mature și conștiente pe parcursul toamnei, în special în ultima parte a lui septembrie și în aproape toată luna octombrie.

CARIERĂ: Din a doua decadă a lunii octombrie începe o nouă etapă de evoluție profesională, una complicată, presărată cu schimbări bruște, dar profitabilă, dacă vei ști să te orientezi în momentele importante. Nu ai cum să te bazezi pe noroc, dar te poți baza pe munca proprie, pe voință și pe valorificarea unor ocazii favorabile.

SĂNĂTATE: Tot în octombrie începe o nouă etapă din evoluția stării tale de sănătate, de care va trebui să te îngrijești mai mult decât până acum. Stresul accentuat de la serviciu va genera dezechilibre organice. Este posibil să fie nevoie de măsuri radicale pentru a te putea reechilibra, inclusiv operații sau alte intervenții invazive, dar vei avea și șansa de a întâlni persoane pricepute, care te vor ajuta.

BANI: Sunt ultimele luni de relativă libertate financiară, înaintea unei lungi perioade de restricții provocate de o posibilă diminuare a veniturilor partenerului de cuplu sau de plata obligatorie a unor datorii, mai vechi sau mai noi. Orice pas înainte pe plan profesional va aduce însă și o creștere a veniturilor.

Horoscopul toamnei 2017 – RAC

DRAGOSTE: Ai acordat o atenție deosebită situațiilor încâlcite din familie, crezând că de acolo vin problemele care îți complică relația de cuplu. Din octombrie încolo vei avea ocazia să vezi dacă eforturile tale au dat roade. Vei avea ocazia să trăiești o poveste de dragoste intensă, care să ducă inclusiv la conceperea unui copil, sau să revigorezi relația în care ești deja implicat(ă).

CARIERĂ: Parcurgi ultimele luni de restricții, pericole neștiute, tensiuni sau probleme legale. Va urma o lungă perioadă de reconfigurare a raporturilor de muncă, inclusiv prin alte asocieri, mult mai serioase, mai mature și mai profitabile, dar care vor cere eforturi pe măsură din partea ta.

SĂNĂTATE: Sunt ultimele luni în care problemele de sănătate vor fi evidente, la fel și cauzele lor, asociate cu munca și stilul de viață pe care aceasta ți-l impune. Din noiembrie vei avea șansa să vezi dacă anumite simptome care te-au pus serios pe gânduri sunt reale sau nu. Ar fi de dorit să te ocupi foarte serios de sănătate în această toamnă.

BANI: Se vor schimba destul de multe și în acest domeniu, dar lunile de toamnă nu vor fi decât primele etape dintr-un proces îndelungat. Fiecare nouă provocare profesională pe care o vei accepta va avea și o componentă bănească, poate chiar acesta va fi principalul reper după care vei lua deciziile.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro