Horoscopul toamnei 2021. Ce zodii primesc inelul. Atenţie la Mercur retrograd!

Se anunţă anumite avantaje materiale, unele zodii găsesc un loc de muncă mai bun, altele au şansa chiar să stabilească nunta. Citiţi horoscopul acestei toamne.

02 sept. 2021, 11:09
Horoscopul toamnei 2021. Ce zodii primesc inelul. Atenţie la Mercur retrograd!

Horoscopul toamnei 2021 Berbec. Mercur se arată generos cu tine

Toamna poate aduce la început câteva obstacole mai greu de trecut. Prima jumătate a lunii septembrie va fi o perioadă cu multe griji, inclusiv griji legate de sănătatea ta și a familiei. Cu prudență și îngrijiri constante, vei trece peste momentele mai delicate.

Vestea bună este că Mercur se arată generos cu tine şi începe să îţi aducă venituri mai bune din luna octombrie. Tot Mercur îţi îmbunătăţeşte relaţiile cu colegii de muncă şi abilitatea ta de a comunica tot mai uşor cu clienţi dificili. Îi vei convinge pe cei din jur că propunerile tale sunt cele mai bune. Venus te ajută să reiei o relaţie de dragoste pierdută.

Taur. Octombrie este o lună mai norocoasă în plan profesional
Poziţia astrelor în luna septembrie îţi aduce zile schimbătoare și situații în care trebuie să faci câte un compromis, mai ales dacă eşti născută în primul decan al zodiei Taur. Dar prima lună de toamnă, datorită lui Venus, îţi împlineşte un vis drag, legat de familie sau de copii.

Octombrie este o lună mai norocoasă în plan profesional, astrele înlătură obstacolele de la locul de muncă şi zilele dificile se transformă în zile de succes. Iar în noiembrie situația ta financiară va fi mai bună şi vei beneficia din nou de venituri constante.

Noutatile toamnei 2021 pentru ZODII. A venit momentul sa accepti schimbarea! Afla care e schimbarea ta
Horoscopul toamnei 2021 Gemeni. Planuri noi pentru luna octombrie
Toamna începe cu multe îndoieli, schimbări și provocări, pe care vei reuși să le controlezi din mers, chiar dacă nu vei avea mereu de câștigat. Până la jumătatea lunii octombrie, când Mercur va încheia mișcarea retrogradă, vor fi tot felul de situații tensionate în viața ta. Dar, mai târziu, Saturn și Mercur va aduce echilibru şi armonie.

Influenţa acestor astre are un aspect constructiv, mai ales dacă în luna septembrie ai avut de luat câteva decizii mai grele şi ai trecut peste un moment dureros. În octombrie, lasă teama deoparte şi încearcă să te implici în activităţi noi. Familia va fi alături de tine!

Rac. Vor persista grijile financiare
Sezonul rece poate aduce o perioadă mai dificilă și provocatoare pentru zodia ta. Vor persista grijile financiare și pot apărea schimbări în ceea ce privește locul de muncă. Vei fi mai organizată şi mai disciplinată în tot ceea ce faci, deşi te ghidezi în general după instinct. În toamna aceasta, însă, trebuie să fii foarte atentă cu rudele mai în vârstă şi cu pretenţiile şefilor, ca să nu pierzi anumite avantaje. Există riscul pentru unii Raci să primească veşti foarte proaste legate de angajare sau de salariu. Situaţia se va remedia în timp şi nu va fi chiar atât de grea pe cât te aştepţi.

Horoscopul toamnei 2021. Bani, dragoste, sănătate, cum se schimbă viaţa zodiilor
Horoscopul toamnei 2021 Leu. Pentru îndrăgostiţi, vine momentul în care trebuie să ia o decizie
Îți merge bine din septembrie, iei decizii noi și, poate chiar te gândești la o reconversie profesională. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, cele mai mari şanse le vei avea între după 25 septembrie sau la începutul lunii noiembrie. În plus, toamna aceasta vei putea duce la bun sfârşit o activitate costisitoare sau vei pune capăt unei căutări îndelungate.

Pentru îndrăgostiţi, vine momentul în care trebuie să ia o decizie pentru viitorul lor, dacă doresc să trăiască împreună. Marte te ajută să fii hotărâtă în ceea ce vrei şi să stabilești foarte clar planuri noi cu persoana iubită, arată horoscopul toamnei 2021.

Fecioară. Probleme de sănătate
Astrele arată o toamnă aglomerată, agitată, energică şi plină de evenimente. Nu vor lipsi nici momentele fericite, dar nici cele tensionate. Te vei supăra uneori din cauza unor probleme de familie, mai degrabă probleme de sănătate, şi vei pleca la drum lung aproape în fiecare lună.

La serviciu, vei avea senzaţia deseori că eşti cenzurată sau că acţiunile tale sunt supravegheate atent. Va fi o perioadă de schimbări în companie și trebuie să înveți să lucrezi cu un sistem nou sau cu o echipă nouă, cu alte reguli și obligații. Dar vor veni și recompensele la timpul lor!

Horoscopul toamnei 2021 Balanță. Vei începe proiecte noi și profitabile
Toamna aceasta este sezonul proiectelor, după ce ai așteptat o vreme să aduni bani sau să finalizezi anumite cursuri și activități care au necesitat mult timp. Din septembrie, treci la acțiune, Marte și Soarele ajung în zodia ta și lucrurile se precipită. Jupiter te ajută, aducând echilibru în zilele mai grele și soluții ușor de pus în practică.

Ori de câte ori ai o problemă la serviciu, trebuie să o discuţi în prezenţa persoanelor cu funcţii înalte și vei fi apreciată. Viața personală va fi mai bogată din octombrie. Dacă ești singură, vei descoperi că şi întâlnirile aranjate de prietenele tale pot fi plăcute.

Scorpion. Septembrie promite lucruri frumoase
Venus va vizita zodia ta la începutul toamnei și va rămâne alături de tine până pe 7 octombrie, aducând tot felul de șanse legate de viața de cuplu și de proiectele în doi. Septembrie promite lucruri frumoase, mai ales dacă eşti născută în al doilea decan al zodiei.

Vei fi mult mai optimistă şi vei avea mai multă încredere în tine. Vei face mici investiții în casă, dar este bine să păstrezi o sumă mai mare de bani pentru o scurtă vacanță pe care o poți face fie în septembrie, fie în octombrie. Toamna aceasta nu trebuie să îți faci griji de bani sau de locul tău de muncă.

Săgetător. Ocupă-te de situația ta profesională
Începe toamna cu o mică vacanță, dacă mai ai zile de concediu. Profită de vremea bună din septembrie să călătorești și să te relaxezi cu prietenii. După data de 27 septembrie, când Mercur va fi retrograd, va începe o perioadă mai aglomerată, cu obligații, cu activități noi și costisitoare.

Unele evenimente din luna octombrie vor scăpa de sub control și există riscul să te laşi dusă de val. Luna avertizează și asupra unor probleme de sănătate, de aceea este bine să iei măsuri din timp, să fii prevăzătoare, să te vaccinezi sau să adopți un regim alimentar bogat în legume.

Horoscopul toamnei 2021 Capricorn. Vei avea mai mulți bani

Toamna aceasta, problemele financiare pe care, poate, le-ai avut de-a lungul anului vor lua sfârşit. Vei avea mai mulți bani, vei găsi o modalitate să economisești și vei renunța la cheltuielile inutile. Chiar și în momentele critice vei beneficia de mai mulți bani din rezervele proprii, arată horoscopul toamnei 2021.

Dacă nu te-ai bucurat încă de o vacanţă mai lungă, sfârşitul lui septembrie îţi aduce zile libere sau ocazia de a scăpa de nişte obligaţii mari la serviciu şi de a pleca în concediu. Doar dragostea va fi mai puţin generoasă cu tine, iar relația de cuplu poate fi destul de monotonă, dacă nu iei măsuri.

Vărsător. Octombrie este luna dorințelor mari
Îngrijorările legate de bani și de situația familiei tale persistă la începutul toamnei, iar septembrie este o lună în care muncești mult și faci economii. Dar lucrurile se îndreaptă după data de 18 octombrie, când Jupiter revine la mersul direct în zodia ta și aduce o perioadă prosperă, mai multe șanse de venituri și susținere din partea rudelor.

O energie şi o putere nouă te va împinge să faci câteva schimbări semnificative în relaţia cu soţul ți în viața de zi cu zi. O altă schimbare bună va fi legată de serviciu, deoarece după data de 4 noiembrie vei avea mai puţine obligaţii.

Pești. Venus provoacă tuturor nativilor Pești probleme în relaţiile de cuplu
Septembrie începe cu planuri noi, dar trebuie să fii bine organizată și să gândești totul în pași mici pentru a le rezolva pe toate. Va fi o lună încărcată, așa cum va fi și luna octombrie. La jumătatea toamnei, Venus provoacă tuturor nativilor Pești probleme în relaţiile de cuplu. Dacă eşti căsătorită, vei reuşi să faci foarte puţine lucruri împreună cu soţul tău, deoarece nu va fi de acord cu planurile tale. Abia din luna noiembrie, după data de 5, lucrurile se așază, dorințele tale se împlinesc, aduni bani, te simți mai sigură pe tine și petreci mai mult timp în familie.

Sursa: libertateapentrufemei.ro